Συνδεθείτε μαζί μας

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ήρεμα ήρεμα δεν είναι τρομοκράτης

Σκέψεις ατάκτως ερριμμένες επί χάρτου

Καλημέρα σας,

Ελπίζω σε κάποιους από σας η μέρα να είναι καλή.Και το λέω αυτό γιατί σ΄αυτή την όμορφη και αγγελικά πλασμένη πόλη που ζω , η ζωή ρέει στον αυτόματο πιλότο της ασυδοσίας και της παρανομίας.Βέβαια πάνω από όλα είναι η έλλειψη παιδείας και σεβασμού. Έτσι και αλλιώς από τους ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ δεν περιμένω τίποτα.

Θα σας πω γρήγορα τι περνάει ένας κάτοικος του κέντρου του Ηρακλείου από την αυθαιρεσία των επιχειρηματιών και την έλλειψη προστασίας.Είτε αυτή λέγετε πολιτική-κρατική είτε αστυνομική.

Λοιπόν απολαύστε το 24ωρο ενός πολίτη που μένει 100 μέτρα από τη καρδιά του Ηρακλείου.

Ανέγερση πολυτελούς ξενοδοχείου στα 5 μέτρα από το σπίτι του. Ωράριο εργασίας: Άφιξη εργατών 06:30. Έναρξη εργασιών με τουλάχιστον 10!! βαριά τρυπάνια 07:00 Λήξη εργασιών 21:30!!!

Στις εργασίες περιλαμβάνετε ειδικό μηχάνημα που σπάει βράχο στο υπόγειο για κατασκευή πισίνας. Σκόνη, χειρότερα από την έρημο σε περίπτωση αμμοθύελλας. Θόρυβος, λες και ζεις στο διάδρομο του αεροδρομίου μόνιμα. Κατάληψη δρόμων και έλλειψη 18 θέσεων parking.

ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΑΚΟΥΤΕ?

ΜΠΑΡ 1 Άνοιγμα 18:00 Κλείσιμο 04:00 Μουσική στο διαπασών και βέβαια κόσμος στην αυλή του να φωνάζει λες και είναι σε γήπεδο μέχρι το κλείσιμο.

ΜΠΑΡ 2 Άνοιγμα 23:00 Κλείσιμο 06:00 Κλειστός χώρος αλλά τρίζει όλη η γειτονιά από το είδος της μουσικής. Ο αύλειος χώρος του (δηλαδή στα δικά μας πεζοδρόμια), χρησιμοποιείται από τους θαμώνες (ο καλύτερος έχει πλυθεί προ covid για να κάνει …κά-ποτε κανένα μεροκάματο) για να λύσουν όλα τα θέματα ύπαρξης του ανθρώπινου γένους παρέα με ποτά και κανένα κιλό χασίσι κάθε βράδυ.

Περιττό να πω ότι το εξωτερικό των σπιτιών μας έχει γίνει ανοικτή τουαλέτα με όμορφα γκράφιτι.

Αν μιλήσεις την έβαψες.

Και ρωτάω σε ποιον να απευθυνθείς για τα αυτονόητα. Η αστυνομία γράφει κανένα αμάξι τα πρωινά για παράνομη στάθμευση η καμιά μηχανή για κράνος και όλα καλά.

Άντε τώρα εσύ να έχεις τη ψυχική ηρεμία όχι να γράψεις για στοίχημα αλλά απλά να ζήσεις σαν άνθρωπος στο χώρο σου.

Κι επειδή εσείς περιμένετε το στοίχημα πάμε και σε αυτό. Έτσι κι αλλιώς δεν αλλάζει κάτι.Σήμερα το πρωί συζητούσα με ένα ξενοδόχο που δέχεται παράπονα για τη φασαρία που έχει κι αυτός απέξω από την επιχείρηση του και η απάντηση του ήταν αφοπλιστική. Σε ποιον να διαμαρτυρηθώ? Αν μάθουν ότι εγώ κάλεσα την αστυνομία θα μου ζωγραφίσουν όλο το ξενοδοχείο και μπορεί να μου το σπάσουν. Άρα σωπαίνω. ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ?? ΚΙ ΑΝ ΝΑΙ ΔΕΙΞΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΚΙ ΕΜΕΝΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΧΕΡΤΑ – ΜΑΙΝΤΖ 1 (2,62)

ΜΠΕΡΝΛΙ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ 1 (3,00)

ΣΕΦΙΛΝΤ – ΦΟΥΛΑΜ 1 (2,10)

ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ – ΜΠΡΙΣΤΟΛ 1 (2,10)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ 1 (2,20)

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΚΟΛΟΣΣΟΣ – ΠΑΟΚ 1 (-4,5)

ΑΕΚ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 1 (-4,5)

ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ – ΜΠΟΣΤΟΝ 1 (-2)

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ