
Στην ποιότητα του Παναθηναϊκού σαν ομάδα, στη δύναμη της έδρας του και στην πρόσφατη αλλαγή στις στρατηγικές του μίλησε ο προπονητής της επόμενης αντιπάλου των Αθηναίων, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Δημήτρης Ιτούδης.
«Γυρίζουμε στη δράση και αυτό είναι καλό. Σίγουρα, η υγεία είναι το πρώτο πράγμα. Εμείς κάναμε καλή προπόνηση. Παίζουμε με μια ομάδα που είναι πολύ καλύτερη στα εντός έδρας παιχνίδια… είναι ανταγωνιστική. Επιθετικά έχουν διαφορετικούς τρόπους παιχνιδιού.
Ποστάρουν τον Παπαπέτρου ή τον Κασελάκη, παίζουν pick-n-rolls ή off-screen για τον Νέντοβιτς και τον Μέικον, γενικά ψάχνουν τον Παπαγιάννη γύρω από το ζωγραφιστό και τρέχουν καλύτερα. Άλλαξαν στρατηγική πρόσφατα στην άμυνα και παίζουν με πολλές ζώνες. Το λύσαμε καλά αυτό το θέμα στο πρώτο παιχνίδι, οπότε ανυπομονούμε να πάμε και να αγωνιστούμε ξανά», δήλωσε ο Έλληνας κόουτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
-
NBA
/ 7 ώρες πρινOι Μπακς επικράτησαν με 124-115 των Χόρνετς
O Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε double-double με 34 πόντους και 18 ριμπάουντ
-
ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
/ 19 ώρες πρινΣε ματς «γκραν γκρινιόλ», ο Προμηθέας νίκησε 105-103 στο Αμβούργο
Προκρίθηκε και μαθηματικά στους «16» της διοργάνωσης του Eurocup
-
EUROLEAGUE
/ 20 ώρες πρινΟ Ολυμπιακός συνέτριψε 93-73 τη Φενέρμπαχτσε
Ο Ολυμπιακός έφτασε ακόμη και στο +30 (16-46)
-
BCL
/ 20 ώρες πρινΗ ΑΕΚ, πάτησε την Γαλατά 81-71 και… ονειρεύεται πρόκριση!
Κορυφαίος για την «Ένωση ήταν ο Ακίλ Μίτσελ με 19 πόντους και 13 ριμπάουντ