Συνδεθείτε μαζί μας

BASKETLEAGUE

ΚΑΕ Άρης: Αυξάνεται το μετοχικό κεφάλαιο στις 1/3

Η διαδικασία είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει την πρώτη του Μάρτη.

Μετά τη συνέντευξη Τύπου της ΚΑΕ Άρης και τις λεπτομέρειες που αναφέρθηκαν για τους λόγους της απόφασης ανοιχτής αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, σήμερα οι «κίτρινοι» ανακοίνωσαν ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η γραφειοκρατική διαδικασία καθώς επίσης και ότι η αγορά μετοχών προσδιορίζεται για την 1η του Μάρτη. «Σε συνέχεια της από 23/2/22 συνέντευξης Τύπου της Διοίκησης της ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνουμε τη διαδικασία άντλησης κεφαλαίων της ΚΑΕ ΑΡΗΣ 2003:

Οι ανωτέρω διαδικασίες θα ξεκινήσουν μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας μείωσης κεφαλαίου για την κάλυψη ζημιών, η οποία βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. Αναμενόμενη ημερομηνία είναι η 1/3/22, οπότε και θα επιτρέπεται, πλέον, η κατάθεση χρημάτων για συμμετοχή στην άντληση κεφαλαίων.

Με την κατάθεση του ποσού ο V.SH. (ψηφιακός μέτοχος) στέλνει email με την κατάθεση και τα στοιχεία επικοινωνίας του στο [email protected].

Ο στόχος είναι η συγκέντρωση του ποσού των 500.000,00€ για την κάλυψη των αναγκών της ΚΑΕ .

Με την επίτευξη του στόχου άντλησης του ποσού 500.000,00€, το 100% του ποσού προϋπολογίζεται να πάει σε έκδοση νέων μετοχών. Ταυτόχρονα η ΚΑΕ ΑΡΗΣ θα εκδώσει σε κάθε V.SH. την προσωπική του YELLOW CARD, η οποία θα περιέχει τα ΑΤΗ token που θα αντιστοιχούν στο συνολικό ποσό κατάθεσής του», ανέφερε η ΚΑΕ Άρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το BASKETLEAGUE