Συνδεθείτε μαζί μας

SUPERLEAGUE 1

Καυστική ανακοίνωση για τη διαιτησία εξέδωσε ο Βόλος

Βόλος: «Καθαρίστε “διαιτητές” σαν τον Παπαδόπουλο»

«Πυρά» εναντίον της διαιτησίας του ματς με τον ΟΦΗ εκτόξευσε ο Βόλος. Η ΠΑΕ της Μαγνησίας επιτέθηκε στον Γιάννη Παπαδόπουλο και τόνισε ότι εφόσον ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ ή όποιος τον διαδεχθεί δεν προχωρήσει σε εκκαθάριση τέτοιων διαιτητών, δεν υπάρχει μέλλον στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Μετά την καταδικαστική για την ομάδα μας διαιτησία του χθεσινού αγώνα με τον ΟΦΗ, στην Κρήτη, με αρνητικό πρωταγωνιστή τον μη χρήζοντα περαιτέρω συστάσεων “διαιτητή” Γιάννη Παπαδόπουλο και καθώς η κατάσταση αυτή φαίνεται ότι έχει παγιωθεί, βυθίζοντας σε ανυποληψία το ποδόσφαιρο με όσους έχουν την ευθύνη και την αρμοδιότητα να το “καθαρίσουν” να παραμένουν ύποπτα αδιάφοροι, περιοριζόμαστε απλώς να εκφράσουμε την ευχή και την ελπίδα μας ότι είτε ο κ. Κλάτενμπεργκ, είτε όποιος τον διαδεχθεί, θα αντιδράσουν στα όσα απαράδεκτα τεκταίνονται και επιτέλους θα πράξουν τα δέοντα.

Με Γιάννηδες Παπαδόπουλους, Κουτσιαύτηδες και Τζήλους και τους άλλους που χρόνια τώρα υπηρετούν ένα γνωστό σύστημα που με τις πρακτικές και τις μεθοδεύσεις του κρατούν καθηλωμένο σε ένα τέλμα το ποδόσφαιρό μας και το βουλιάζουν στερώντας του το αύριο και την προοπτική, δεν πάμε πουθενά.

Μόνο με την εκκαθάριση τέτοιων “διαιτητών” που δεν αξίζουν ούτε για να σφυρίζουν σε τοπική κατηγορία μπορούμε να ελπίζουμε.

Αλλιώς καληνύχτα ελληνικό ποδόσφαιρο…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το SUPERLEAGUE 1