Συνδεθείτε μαζί μας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Και ο Βασίλης Κεγκέρογλου θέτει υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Ζητάει παράταση για να μαζέψει υπογραφές

Οι εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ είναι ραγδαίες καθώς από το βράδυ της Τετάρτης υπήρχαν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο γραμματέας της Κ.Ο του κόμματος Βασίλης Κεγκέρογλου είχε ξεκινήσει γύρο τηλεφωνικών επαφών με στελέχη για να διερευνήσει το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για την ηγεσία.

Πριν από λίγη ώρα ότι ο κ. Κεγκέρογλου με επιστολή του προς την ΕΔΕΚΑΠ ζήτησε προθεσμία μίας εβδομάδας, έτσι ώστε να συγκεντρώσει και να καταθέσει τις απαιτούμενες υπογραφές που χρειάζεται κάποιος για να είναι υποψήφιος. Δηλαδή 45 από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής ή από 5.000 μέλη του κόμματος.

Ωστόσο εάν δεν υπάρξει θετική απάντηση από την εφορευτική επιτροπή του ΚΙΝΑΛ τότε οι υποψηφιότητες θα παραμείνουν τρεις (Ανδρουλάκης, Λοβέρδος, Καστανίδης).

Σημειώνεται πως ο πρόεδρος της ΕΔΕΚΑΠ Θεόδωρος Καπετανάκης θα έχει άμεσα επικοινωνία με τον βουλευτή Ηρακλείου, ενώ η συνεδρίαση του οργάνου θα πραγματοποιηθεί αύριο το πρωί στις 10:00.

Αναλυτικά η επιστολή που έστειλε ο βουλευτής Ηρακλείου στην ΕΔΕΚΑΠ:

«Αγαπητοί σύντροφοι και αγαπητές συντρόφισσες,

Σας καταθέτω το ενδιαφέρον μου να υποβάλλω υποψηφιότητα στις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη Πρόεδρου του Κινήματος Αλλαγής και παρακαλώ να μου χορηγήσετε το μητρώο μελών του Κινήματος. Παράλληλα, λόγω της αλλαγής των δεδομένων, παρακαλώ για τη χορήγηση της απαραίτητης προθεσμίας – τουλάχιστον μιας εβδομάδας, δηλαδή μέχρι την Παρασκευή 22/10/2021- προκειμένου να την υποβάλλω μαζί με τις απαραίτητες υπογραφές. Με εκτίμηση και συντροφικούς χαιρετισμούς

Βασίλης Κεγκέρογλου»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΠΟΛΙΤΙΚΗ