Συνδεθείτε μαζί μας

SUPERLEAGUE 1

Καμαρά: «Οι διαιτητές να προσέχουν ποια γκολ μετράνε»

Παράπονα από τη διαιτησία έχει ο παίκτης του Ολυμπιακού.

«Αιχμές» για τον παράγοντα διαιτησία άφησε ο Μαντί Καμαρά, μετά το σημερινό (20/3) 1-1 του Ολυμπιακού στους «Ζωσιμάδες».

«Ο ΠΑΣ έπαιξε λίγο χαμηλά αυτό όμως ήταν στο χέρι μας και θα έπρεπε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Θα πρέπει επίσης να ξαναδούμε τη φάση του γκολ. Οι διαιτητές αποφασίζουν αν θα πρέπει να μετρήσουν τα γκολ ή όχι. Νομίζω πως δεν ξέρω πως κάποιοι διαιτητές αποφασίζουν εκείνη τη στιγμή. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο όμως οι διαιτητές θα πρέπει να προσέχουν ποια γκολ μετρούν ή όχι», σχολίασε.

Μετά ρωτήθηκε για τον Πέδρο Μαρτίνς, που είναι πλέον ο προπονητής με τα περισσότερα ματς στον «ερυθρόλευκο» πάγκο. «Είναι φανερή η δουλειά που κάνει στην ομάδα και φαίνεται πόσοι έχουν κλήσεις στις εθνικές ομάδες. Μακάρι να συνεχίσει να βοηθάει τους παίκτες και την ομάδα και να είναι στους κορυφαίους».

Κλείνοντας αναφέρθηκε και στην παρεξήγηση που συνέβη και του στέρησε την παρουσία του στο Κόπα Αφρικα. «Αυτή η σεζόν δεν είναι καθόλου εύκολη, ακόμη δεν έχουμε ολοκληρώσει τους στόχους μας με τον Ολυμπιακό. Υπήρξε παρεξήγηση με τον προπονητή που νόμιζε ότι ήθελα ν΄αποφύγω την κλήση παρά το γεγονός πως ο Ολυμπιακός είναι στείλει τις λεπτομέρειες του τραυματισμού μου. Δεν έχω καθόλου εύκολη χρονιά, θέλω να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει στους στόχους της ακόμη δεν έχει έρθει κλήση από την Εθνική αλλά ελπίζω να έρθει».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το SUPERLEAGUE 1