
Ο Σέρβος τενίστας, μπήκε κανονικά στην κληρωτίδα και το Νο1.
Η κλήρωση άργησε για περισσότερο από μία ώρα καθώς οι διοργανωτές περίμεναν να μάθουν την τύχη του στο θέμα με την βίζα, όμως αποφάσισαν να προχωρήσουν κανονικά στην κλήρωση με αυτόν και θα περιμένουν τις αποφάσεις του υπουργού Μετανάστευσης.
Ο Τζόκοβιτς έχει στην ίδια πλευρά τους Ζβέρεφ και Ναδάλ, ενώ στον πρώτο γύρο κληρώθηκε με τον συμπατριώτη του Μιομίρ Κεσμάνοβιτς.
Έχει εύκολο έργο ως τον 4ο γύρο όπου θα τον περιμένει ένας εκ των Μονφίς ή Γκαρίν. Μετά ακολουθεί λογικά ο Μπερετίνι και στα ημιτελικά είτε ο Ζβέρεφ, είτε ο Ναδάλ, που όμως έχουν στην ίδια πλευρά τους Σαποβάλοφ και Χουρκάτζ αντίστοιχα.
Πιθανοί προημιτελικοί
Τζόκοβιτς – Μπερετίνι
Ζβέρεφ – Ναδάλ
Ρουντ – Τσιτσιπάς
Ρούμπλεφ – Μεντβέντεφ
Τα δεδομένα σε περίπτωση απέλασης του ο Τζόκοβιτς
Οσον αφορά την κλήρωση, τα δεδομένα πλέον, ανάλογα με το πότε θα βγει η απόφαση για Τζόκοβιτς, είναι τα εξής:
-Αν ο Τζόκοβιτς απελαθεί πριν ξεκινήσουν τα ματς, ο Ρούμπλεφ που είναι στο Νο5 θα πάρει στο ταμπλό την θέση του Σέρβου. Το Νο17 που είναι ο Μονφίς, θα πάρει την θέση του Ρούμπλεφ και ο Μπούμπλικ που είναι στο Νο33, θα πάρει την θέση του Μονφίς.
-Αν ο Τζόκοβιτς απελαθεί αφού βγει το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας και πριν αγωνιστεί, την θέση του θα πάρει ένας lucky loser που θα έχει αποκλειστεί στον τρίτο γύρο των προκριματικών.
-Αν ο Τζόκοβιτς προλάβει και παίξει έστω και ένα ματς, δεν θα αντικατασταθεί αν απελαθεί και ο επόμενος αντίπαλός του θα περάσει άνευ αγώνα στην επόμενη φάση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
-
NBA
/ 10 ώρες πρινΟι Τίμπεργουλβς συνέτριψαν τους ελλιπείς Νάγκετς 128-98
Φοβερή ανατροπή Νικς με Σίξερς από το -21
-
NBA
/ 23 ώρες πρινΣτους Ντάλας Μάβερικς ο Καϊρί Ίρβινγκ
Οι Ντάλας Μάβερικς του Λούκα Ντόντσιτς ενεργοποίησαν την «βόμβα» του ΝΒΑ
-
ΒΟΛΕΪ
/ 1 ημέρα πρινΟ ΠΑΟΚ επικράτησε 3-0 σετ του ΟΦΗ
Σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση της Volley League ανδρών, προσπερνώντας τον Παναθηναϊκό
-
NBA
/ 1 ημέρα πρινΠρόωρο… τέλος για τον Κάιρι Ίρβινγκ από τους Νετς.
Εκτός πλάνων των Νετς θα μείνει ο Κάιρι Ίρβινγκ, ο οποίος ζήτησε να παραχωρηθεί...