Συνδεθείτε μαζί μας

ΔΙΕΘΝΗ

Κανονικά θα συνεχίσει το πρόγραμμά της η Premier League

Οι ομάδες πιέζουν να μην υπάρξει καμία αλλαγή, παρά τα συνεχή κρούσματα κορωνοϊού

«Φρένο» στις όποιες σκέψεις για πιθανή διακοπή του πρωταθλήματος βάζουν οι ίδιες οι ομάδες της Premier League όπως μεταδίδει το Athletic, παρά το γεγονός ότι πολλές εξ αυτών έχουν μαζικά κρούσματα κορωνοϊού που σχετίζονται και με τη μετάλλαξη «Όμικρον».

Οι επικεφαλής των συλλόγων είχαν σήμερα τηλεδιάσκεψη μέσω Zoom, που είχε προγραμματιστεί μετά τις απανωτές αναβολές αγώνων του πρωταθλήματος, γεγονός που έφερε σε πρώτο πλάνο το ενδεχόμενο διακοπής μέχρι και τα μέσα του Ιανουαρίου.

Ωστόσο, έπειτα από σχετική ψηφοφορία που έγινε ανάμεσα στα μέλη των της Premier League, διαπιστώθηκε ότι οι περισσότερες ομάδες θέλουν να συνεχίσουν να αγωνίζονται κανονικά ενώ πολλές συζητούσαν διάφορα ενδεχόμενα, που θα μπορούσαν να διευκολύνουν την κατάσταση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο… τραπέζι έπεσε και το ενδεχόμενο οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος, γεγονός το οποίο απορρίφθηκε άμεσα και μάλιστα από όλες τις ομάδες, κάτι που δεν προκάλεσε έκπληξη.

Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο και παρά τα όσα θέλουν οι ομάδες, να διακόψει το πρωτάθλημα η ίδια η κυβέρνηση ως μέτρο περιορισμού εξάπλωσης του κορωνοϊού, ενώ δεν πρέπει να αποκλειστεί να επανέλθει η απόφαση για κλείσιμο των γηπέδων και να γίνουν αναμετρήσεις κεκλεισμένων των θυρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΔΙΕΘΝΗ