Συνδεθείτε μαζί μας

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καντίροφ για τα όπλα που στέλνει η Αμερική: «Πείτε μας που είναι, μην καθόμαστε να ψάχνουμε»

Με δόση σιγουριάς και ειρωνείας αντιμετώπισε το πακέτο των ΗΠΑ προς του στρατιώτες της ο Τσετσένος πρόεδρος.

Τα σενάρια περί αποστολής Αμερικάνικων όπλων στην Ουκρανία, έφτασαν στα αυτιά και των Τσετσένων που μάχονται στο πλευρό των Ρώσων.

Ο ηγέτης τους, Ραζμάν Καντίροφ σε μήνυμά που ανέβασε στο κανάλι του στο Telegram, δήλωσε χαρούμενος με την εξέλιξη αυτή, καθώς είπε πως θα πέσουν στα χέρια των μαχητών του.

«Πανέμορφα, χαρούμενα και ενθαρρυντικά νέα έρχονται από την Ουάσιγκτον. Το προηγούμενο διάστημα οι στρατιώτες μας, πήρα κάποια τρόπαια, αλλά δεν ήταν κάτι φοβερό. Ήταν τόσο βαρετά και χωρίς ενδιαφέρον που οι στρατιώτες μας ένιωθαν θλίψη», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια μεταξύ άλλων συμπλήρωσε: «Σκεφτόμασταν πως να φτιάξουμε την διάθεσή τους, αλλά δεν περιμέναμε από τους Αμερικανούς να μας βοηθήσουν σε αυτό. Τώρα όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Η Αμερική θα εφοδιάσει την Ουκρανία με πυροβόλα όπλα, drones και άλλα… καλούδια. Θα δούμε τα όπλα που οι Αμερικάνοι χρησιμοποιούν στις ταινίες του Χόλιγουντ», ενώ αναγνώρισε πως δεν θα είναι τελευταίας τεχνολογίας: «Ξέρω εκ των προτέρων πως δεν θα στείλουν αυτά που θα είναι καλύτερης ποιότητας, αλλά θέλω να αγγίξω αυτά που είναι made in USA».

Μάλιστα, ολοκληρώνοντας έγραψε: «Έχω ένα αίτημα: Τουλάχιστον πείτε μας που θα περάσουν τα σύνορα για να μην χάσουμε χρόνο, ψάχνοντας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ