Συνδεθείτε μαζί μας

ΣΤΙΒΟΣ

Καραλής: «Είμαι πληγωμένος, κουρασμένος, όμως δεν χάνω την ελπίδα μου»

Ο Εμμανουήλ Καραλής ευχαρίστησε τους ακόλουθους του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τονίζοντας πως παρά τον πόνο και την απογοήτευση, δεν χάνει την ελπίδα του.

Η σεζόν στον κλειστό στίβο κυλούσε τόσο καλά για τον Εμμανουήλ Καραλή. O 23χρονος σημείωσε ρεκόρ καριέρας στο επί κοντώ με 5.81μ. στην Ουψάλα, το ισοφάρισε στο Κλερμόν-Φεράν της Γαλλίας στις 20 Φεβρουαρίου και περίμενε πώς και πώς το παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Βελιγράδι.

Πήγε στο Βελιγράδι για το μίτινγκ – πρόβα τζενεράλε, δεν αγωνίστηκε εξ αιτίας μιας ενόχλησης στο δικέφαλο, θλάση η πρώτη διάγνωση, όταν γύρισε στην Αθήνα, θλάση που υποδείχθηκε ύπουλη, στερώντας του τη συμμετοχή του στη διοργάνωση που αρχίζει την Παρασκευή (18/3).

Να πώς σχολίασε ο «Μanolo» τη σημερινή εξέλιξη, γράφοντας στη σελίδα του στο Facebook:

«Τα αποτελέσματα της μαγνητικής της Δευτέρας έδειξαν ότι η μυική μου καταπόνηση ήταν μεγαλύτερη από ό,τι ένιωσα. Είπα στην ιατρική μου ομάδα ότι θα έδινα το 120% μου για να μπορέσω να ανταγωνιστώ, έτσι διπλασίασα την ανάρρωσή μου, την ενδυνάμωση και την αυτοπεποίθησή μου με πλήρεις ελπίδες. Δυστυχώς ο πόνος ξεπέρασε το πάθος μου για το άθλημα και κατέληξα να ολοκληρώσω τη σεζόν εδώ.

Είμαι πληγωμένος.. Είμαι κουρασμένος.. Αυτό δεν είναι δίκαιο.. Όλα ήταν τέλεια μέχρι τώρα. Γιατί τώρα; Ήξερα ότι θα έπαιζα στα καλύτερά μου στον κόσμο και θα έκανα τη χώρα μου υπερήφανη.

Αλλά δεν χάνω την ελπίδα μου. Ξέρω ότι ο δρόμος που διάλεξα είναι σκληρός και γεμάτος εμπόδια, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα εξιλεωθώ στο μέλλον.

Ξέρω ότι αυτό θα με κάνει πιο δυνατό….

Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη και τα μηνύματα. Πραγματικά εκτιμώ τον καθένα από εσάς.

Θα σας δω όλους σύντομα…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΣΤΙΒΟΣ