Συνδεθείτε μαζί μας

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κίνα: Εξαφανίστηκε διάσημη τενίστρια!

Είχε καταγγείλει βιασμό από πρώην κυβερνητικό στέλεχος πριν την εξαφάνισή της.

«Εξαφανισμένη» είναι η διάσημη Κινέζα τενίστρια  Πενγκ Σουέι, αφού κατηγόρησε πρώην κυβερνητικό στέλεχος της Κίνας για σεξουαλική κακοποίηση. Η Σουέι 35 ετών, που είχε νικήσει στο τουρνουά του Γουίμπλετον, το 2013, κατήγγειλε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα τον 75χρονο, Ζανγκ Γκαόλι, πρώην αντιπρόεδρο και μέλος του πανίσχυρου κόμματος Πολιτμπιρό της Κίνας ότι την βίασε πριν από τρία χρόνια.

Η δύο φορές νικήτρια του Grand Slam, υποστήριξε ότι είχαν εξωσυζυγική σχέση οι δυο τους και είχε αναπτύξει αισθήματα για αυτόν πριν από 7 χρόνια. Τα όσα είπε έχουν εξαφανιστεί από όλες τις πλατφόρμες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην Κίνα.

Είχε γράψει απευθυνόμενη στον 75χρονο, «γιατί έπρεπε να επιστρέψεις και να με πάρεις σπίτι σου με την βία να με βάλεις να κάνω σεξ μαζί σου;» και προσθέτει, «ναι, δεν έχω αποδείξεις, θα ήταν αδύνατον, άλλωστε».

«Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο αηδιασμένη ήμουν και πόσες φορές ρώτησα τον εαυτό μου, είμαι ακόμα άνθρωπος; Ένιωθα σαν κινούμενο πτώμα, κάθε μέρα έπαιζα θέατρο ποια προσωπικότητα ήταν ο αληθινός μου εαυτός», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Σύμφωνα με την Πενγκ, η επίθεση έγινε αφού ο Ζανγκ την προσκάλεσε να παίξει τένις μαζί του και με την σύζυγο του.

«Δεν ήθελα, δεν συμφώνησα, έκλαιγα όλη την ώρα. Είχα πανικοβληθεί και φοβόμουν και συμφώνησα βάση των συναισθημάτων που ένιωθα για σένα 7 χρόνια πριν», τονίζει η ίδια.

Όπως έγραψε η Daily Mail, «είναι η πρώτη φορά που μια τόσο βαριά κατηγορία βαραίνει ένα υψηλόβαθμο στέλεχος του Κομμουνιστικού κόμματος της Κίνας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ