Συνδεθείτε μαζί μας

ΟΦΗ

Κλάτενμπεργκ: «Δεν ήταν πέναλτι στο ΠΑΟΚ-ΟΦΗ»

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής πήρε θέση για τη φάση με το χέρι του Πραξιτέλη Βούρου στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, μιλώντας στην εκπομπή Monday FC στη Nova, εξήγησε για το αν υπήρχε χέρι ή όχι σε κάποιες χαρακτηριστικές φάσεις.

Συγκεκριμένα στάθηκε στο χέρι του Κάργα στο ματς του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΠΑΟΚ, σε μια φάση του Άρη με τον Ατρόμητο αλλά και και το πέναλτι στον Βούρο στο ΠΑΟΚ – ΟΦΗ.

Επίσης, σχολίασε και την πρόσφατη φάση με τον Ζαμπά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

«Το τρίτο βίντεο είναι λάθος (εννοεί λάθος απόφαση για το ΠΑΟΚ – ΟΦΗ). Είπα στους διαιτητές ότι έκαναν λάθος. Αυτό ήταν λάθος. Ήταν ξεκάθαρο λάθος του διαιτητή και του το μεταφέραμε αυτό. Για το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός ήταν σωστή απόφαση (εννοεί τη φάση με το χέρι του Ζαμπά να μην δοθεί πέναλτι)», εξήγησε χαρακτηριστικά ο Άγγλος αρχιδιαιτητής.

Για τη συνέχεια στη διαιτησία τόνισε: «Κάποιες ομάδες από πιο χαμηλές θέσεις παλεύουν με τις πιο μεγάλες. Δεν είμαστε τέλειοι. Θέλω και θέλουμε να προωθήσουμε νέους διαιτητές. Θέλω την ευκαιρία στους Έλληνες διαιτητές να επιστρέψουν στα γήπεδα. Εάν φέρουμε την επαγγελματική διαιτησία στην Ελλάδα και φέρουμε κεντρικά τη διαιτησία στην Αθήνα αυτό θα δώσει χρόνο στους διαιτητές να αφοσιωθούν στη διαιτησία. Δεν μπορώ να τους χαροποιήσω όλους. Εάν ένας διαιτητής κάνει λάθος θα το πω. Είμαι ειλικρινής. Εγώ έκανα πολλά λάθη ως διαιτητής. Όσο είναι ανθρώπινα τα λάθη τα αποδεχόμαστε. Το χέρι στο ματς του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ (τη φάση αυτή) δεν μπορούμε να το δεχθούμε. Το VAR δεν μπορεί να κάνει λάθη. Πιστεύω πως τα λάθη των διαιτητών είναι λιγότερα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΟΦΗ