Συνδεθείτε μαζί μας

ΔΙΕΘΝΗ

Κλοπ: «Θα λέτε ότι χάσαμε τον τίτλο εάν χάσουμε»

Η Λίβερπουλ μπορεί να βρεθεί σε ισοβαθμία με την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι μετά από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Ο Γερμανός τεχνικός θέλει εκείνος και οι ποδοσφαιριστές του να σκέφτονται μονάχα την κάθε επόμενη πρόκληση και το κάθε επόμενο παιχνίδι δίχως να ταλαιπωρούν το μυαλό τους με ό,τι διακυβεύεται μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, σχολίασε πως αν η Λίβερπουλ χάσει τη συγκέντρωσή της και στραβώσει το ματς με την Γουέστ Χαμ, όλοι ξαφνικά θα πουν ότι χάθηκε και ο τίτλος, τον οποίο τώρα όλοι λένε ότι διεκδικεί στα ίσια η ομάδα του λιμανιού.

«Απολαμβάνουμε τη θέση στην οποία βρισκόμαστε. Δεν απολαμβάνουμε όμως τις συνεχείς ερωτήσεις που γίνονται. Θέλουμε πολύ να πάρουμε το ματς με την Γουέστ Χαμ, όμως, αν χάσουμε, όλοι εσείς οι δημοσιογράφοι θα είστε εδώ και θα λέτε ότι χάσαμε το πρωτάθλημα. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε όλα αυτά τα σενάρια που μπορούν να δημιουργηθούν.

Σκεφτόμαστε απλά τη Γουέστ Χαμ, μετά την Ίντερ για το Champions League και μετά την Μπράιτον… Όλες είναι δύσκολες για να τις αντιμετωπίσουμε. Έχουμε πολλές προκλήσεις μπροστά μας. Δεν κυνηγάμε κάτι ιδιαίτερο, απλά να είμαστε έτοιμοι κάθε μέρα που περνάει, ξεκινώντας από το ματς με την Γουέστ Χαμ» ήταν τα λόγια του Γερμανού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΔΙΕΘΝΗ