
Η Μπάγερν συνήλθε μετά το κάζο από τη Γκλάντμπαχ (4-0 την Κολωνία) και ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι συνέχισε να γράφει ιστορία, συμπληρώνοντας 300 γκολ στη Bundesliga με το πρώτο χατ-τρικ για το 2022!
Ο ιστορικός Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι βοήθησε τη Μπάγερν να ξεχάσει γρήγορα-γρήγορα το τρίτο στραβοπάτημα στη σεζόν απέναντι στη Γκλάντμπαχ. Αφού απέτυχαν κόντρα στα Πουλάρια, οι Βαυαροί ξέσπασαν στους Τράγους και πανηγύρισαν την πρώτη νίκη τους στο 2022 (0-4), χάρη στον Πολωνό σούπερ στράικερ που έκανε… στρογγυλό τον λογαριασμό του στη Bundesliga.
Ο «Λέβα» πέτυχε χατ-τρικ, το πρώτο του για φέτος, έχοντας σε ρόλο συνεργάτη τους Τόμας Μίλερ και Λερόι Σανέ. Μόλις στο 9’, ο πρώτος σέρβιρε το 1-0 κι αυτόματα η Μπάγερν έσπασε το δικό της ρεκόρ, σκοράροντας σε 66ο σερί παιχνίδι πρωταθλήματος!
Στο 25’, ο Μίλερ έδωσε την τελική πάσα για άλλο ένα γκολ με υπέροχο εναέριο τακουνάκι, για τη «βολίδα» του Τολισό που έγραψε το 2-0. Ασίστ Νο150 στη Bundesliga για τον πιστό «στρατιώτη» της Μπάγερν, μόνο ο Λιονέλ Μέσι έχει περισσότερες στα Top-5 πρωταθλήματα από το 2008!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
-
ΣΤΙΒΟΣ
/ 6 ώρες πρινΜε 40μελή αποστολή η Ελλάδα στο Μόναχο
25 αθλήτριες και 15 αθλητές θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου
-
WTA
/ 2 ημέρες πρινΗ κλήρωση της Σάκκαρη για το 1000άρι του Τορόντο
Όλα τα μεγάλα ονόματα στον Καναδά
-
WTA
/ 3 ημέρες πρινΗ Rogers απέκλεισε με το καλημέρα τη Σάκκαρη
Άνετη νίκη με 6-1, 6-3 και πρόκριση για την προημιτελική φάση του Silicon Valley
-
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
/ 4 ημέρες πρινΗ Εθνική Εφήβων νίκησε με 61-77 την Βόρεια Μακεδονία
Θα παραμείνει στην πρώτη κατηγορία του Ευρωμπάσκετ