Συνδεθείτε μαζί μας

ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Κορακάκη: «Όλα θα κριθούν στον πόντο»

Η Άννα Κορακάκη αναχώρησε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

Με στόχο την κορυφή αναχώρησε για το Τόκιο η Άννα Κορακάκη, η οποία θα υπερασπιστεί τα δύο μετάλλια που κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Η Ολυμπιονίκης της σκοποβολής ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη για την ιαπωνική πρωτεύουσα μαζί με τον προπονητή και πατέρα της, Τάσο Κορακάκη.

Η προσπάθειά της θα ξεκινήσει την Κυριακή 25 Ιουλίου στις 3:00 τα ξημερώματα με τα προκριματικά στα 10μ. αεροβόλο πιστόλι, ενώ οι αγώνες για τα 25μ. πιστόλι θα γίνουν την Πέμπτη (29/7) και την Παρασκευή (30/7).

Κορακάκη: Αναχώρησε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

«Όλες μου οι συναθλήτριες είναι πολύ άξιες. Είναι λίγες αυτές που αυτή τους η συμμετοχή θα είναι η πρώτη. Οι περισσότερες είναι έμπειρες, Ολυμπιονίκες και με πολλούς αγώνες στην πλάτη τους. Όπως φάνηκε από τους μόλις δύο αγώνες που κάναμε φέτος, είμαστε όλες ακριβώς στο ίδιο επίπεδο. Θα είναι δύσκολη και η πρόκριση στον τελικό, γιατί 10 με 15 αθλήτριες βρισκόμαστε ακριβώς στο ίδιο επίπεδο με ακριβώς τα ίδια νούμερα και όλα θα κριθούν στον πόντο», σχολίασε κατά την αναχώρησή της η Άννα Κορακάκη.

Από τη μεριά του, ο Τάσος Κορακάκης είπε: «Αυτοί οι αγώνες θα είναι πολύ ιδιαίτεροι, φεύγουμε με πολύ καλή προετοιμασία, ευελπιστούμε να πάμε καλά. Το μόνο κακό για εμάς είναι ότι δεν κάναμε πολλούς αγώνες λόγω covid. Βέβαια και οι περισσότεροι αθλητές είναι σε αυτή την κατάσταση. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, να φέρουμε μια διάκριση για εμάς και για τη χώρα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ