Συνδεθείτε μαζί μας

ΒΟΛΕΪ

Κώστας Δεληκώστας: “O ΟΦΗ επενδύει στη δουλειά και την ατομική βελτίωση” 

H πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό και οι φετινές δυνατότητες του ΟΦΗ από τους πρωταγωνιστές

“O ΟΦΗ επενδύει στη δουλειά και την ατομική βελτίωση” τονίζει ο προπονητής του ΟΦΗ Κώστας Δεληκώστας στην εμπειρία και την προσωπικότητα του οποίου, ποντάρει πολλά η κρητική ομάδα, για να ανέβει ένα σκαλί παραπάνω, στην τρίτη της συνεχόμενη χρονιά στην Volley League.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ μιλώντας στο επίσημο κανάλι της ομάδας για τις φετινές δυνατότητες του ΟΦΗ, ανέφερε ότι “απο μέρα σε μέρα οι παίκτες μας, γίνονται καλύτεροι. Οι ξένοι μας είναι μέσα στο πρόγραμμα και είναι πολύ καλοί παίκτες”.

Αναφερόμενος στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό, επισημαίνει ότι “με τον Ολυμπιακό μπορεί να έχουμε λίγες πιθανότητες για ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά εμάς μας ενδιαφέρει να κάνουμε σωστές επαναλλήψεις, ώστε να πάρουμε μικρά και μεγάλα αποτελέσματα στο μέλλον. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα, είναι πρωταθλητής. Είναι πολύ καλός στο μπρέικ-πόιντ και στο σέρβις, όπου έχει μεγάλη δύναμη. Εμείς θέλουμε να φανούμε έτοιμοι. Και ο Παναθηναικός, ήταν καλός στο σέρβις και εμείς ήμασταν ανταγωνιστικοί. Τις παίζαμε τις φάσεις, δεν ήμασταν σάκος του μποξ”.

Ο πασαδόρος του ΟΦΗ Αγγελος Στεφανίδης, τόνισε ότι “είμαστε μια νεανική ομάδα και οι παίκτες προσπαθούμε για το καλύτερο. Δουλεύουμε πολύ στην προπόνηση και εύχομαι όλο αυτό να βγεί και στα παιχνίδια. Θέλουμε να κάνουμε μια καλή αγωνιστική χρονιά, με όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες”.

Για το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό, ανέφερε ότι “με τον Ολυμπιακό, είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Θα βάλουμε τα δυνατά μας, για να φέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα”.

Ο ακραίος του ΟΦΗ Πέτρος Κάλλας, τόνισε πως “φέτος ο ΟΦΗ δεν έχει σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Είναι φυσιολογικό, όσο μια ομάδα είναι στην κατηγορία, να μαθαίνει, σε όλους τους τομείς. Εχουμε ένα πολύ καλό προπονητή τεχνογνώστη και θεωρώ ότι μας βάζει όλους στο σωστό δρόμο. Θέλει δουλειά και πολύ υπομονή. Ο στόχος της ομάδας τώρα είναι να βγάλουμε κάποια πράγματα που δουλεύουμε στην προπόνηση με τον κόουτς. Απο θέμα προπόνησης, είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Υπάρχει πολύ ποιότητα στην προπόνηση. Θεωρώ ότι φέτος ο ΟΦΗ θα κάνει την καλύτερη πορεία που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΒΟΛΕΪ