Συνδεθείτε μαζί μας

SUPERLEAGUE 1

Κρούσμα Covid-19 στον Άρη – Ακυρώνεται η μετάβαση στο Καρπενήσι!

Ο Άρης μπαίνει σε καθεστώς αυξημένης επιτήρησης με αποτέλεσμα να μην ταξιδέψει στο Καρπενήσι εκεί όπου θα διεξαγόταν μέρος της προετοιμασίας.

Θετικό κρούσμα σε ένα μέλος του αγωνιστικού τμήματος βρέθηκε σήμερα στον Άρη μετά από τεστ που έγιναν. Οι κίτρινοι έτσι υποχρεώθηκαν να ακυρώσουν την πραγματοποίηση της προετοιμασίας στο Καρπενήσι.

Αναλυτικά αναφέρει…

«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι βρέθηκε θετικό κρούσμα Covid-19 το οποίο αφορά σε μέλος του αγωνιστικού τμήματος της ομάδας.
Βάσει του ισχύοντος υγειονομικού πρωτοκόλλου της Basket League, η ομάδα μπαίνει σε καθεστώς αυξημένης επιτήρησης, κάτι που σημαίνει ότι ακυρώνεται η μετάβαση στο Καρπενήσι, η οποία ήταν προγραμματισμένη για την προσεχή Δευτέρα 30/8, προκειμένου ο ΑΡΗΣ να πραγματοποιήσει εκεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.
Το κρούσμα βρίσκεται ήδη σε καραντίνα και ο ΑΡΗΣ ακολουθεί όλα τα μέτρα με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο, ενώ έχει ήδη ενημερώσει τον ΕΣΑΚΕ γι’ αυτήν την εξέλιξη. Η ομάδα συνεχίζει τις προπονήσεις στο «Nick Galis Hall» και την ερχόμενη Δευτέρα όλο το αγωνιστικό τμήμα θα υποβληθεί εκ νέου σε τεστ Covid-19.
Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Δευτέρα, 23/8, πριν από την έναρξη της προετοιμασίας, όλη η ομάδα και το «σταφ» υποβλήθηκαν σε τεστ, τα οποία ήταν αρνητικά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το SUPERLEAGUE 1