Συνδεθείτε μαζί μας

ΕΛΛΑΔΑ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κυριαζής: «Θετικό πρόσημο από τα παιχνίδια με το Ισραήλ»

Ικανοποιημένος δηλώνει ο προπονητής της γυναικείας Εθνικής μας ομάδας.

Ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις των παικτριών του στα δύο φιλικά με Ισραήλ εμφανίστηκε ο τεχνικός της Εθνικής Γυναικών, Γιώργος Κυριαζής.

Αναλυτικά ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ανέφερε τα εξής:

«Το πρόσημο και από τα δύο φιλικά με το Ισραήλ είναι θετικό. Στους φιλικούς αγώνες πάντα τα συμπεράσματα έχουν μεγαλύτερη σημασία από το αποτέλεσμα, κυρίως δηλαδή το να δούμε σε τi φυσική κατάσταση βρίσκονται οι αθλήτριες, όπως επίσης να δούμε και ζητήματα τακτικής. Και στους δύο αυτούς τομείς λοιπόν βγήκαν τα απαραίτητα συμπεράσματα, οπότε οι δύο αγώνες με το Ισραήλ έχουν επιτελέσει τον σκοπό τους. Βέβαια και η νίκη έχει σημασία και πάντοτε την επιδιώκουμε.

Όσο για το σημερινό παιχνίδι, σε γενικές γραμμές τα πήγαμε καλά. Δεχθήκαμε ένα γκολ στο τέλος του αγώνα, στις καθυστερήσεις, κάτι που συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Ειδικά στα φιλικά ματς, που έχουν και πολλές αλλαγές, όπως οι δέκα που κάναμε σήμερα εμείς. Δεν λέω ότι πρέπει να συμβαίνει, δηλαδή να υπάρχει χαλαρότητα στο τέλος, το αντίθετο μάλιστα, γι΄ αυτό και θα συζητήσουμε με τις παίκτριες και γι αυτό, όπως και για τα υπόλοιπα που είδαμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΕΛΛΑΔΑ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ