
Ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις των παικτριών του στα δύο φιλικά με Ισραήλ εμφανίστηκε ο τεχνικός της Εθνικής Γυναικών, Γιώργος Κυριαζής.
Αναλυτικά ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ανέφερε τα εξής:
«Το πρόσημο και από τα δύο φιλικά με το Ισραήλ είναι θετικό. Στους φιλικούς αγώνες πάντα τα συμπεράσματα έχουν μεγαλύτερη σημασία από το αποτέλεσμα, κυρίως δηλαδή το να δούμε σε τi φυσική κατάσταση βρίσκονται οι αθλήτριες, όπως επίσης να δούμε και ζητήματα τακτικής. Και στους δύο αυτούς τομείς λοιπόν βγήκαν τα απαραίτητα συμπεράσματα, οπότε οι δύο αγώνες με το Ισραήλ έχουν επιτελέσει τον σκοπό τους. Βέβαια και η νίκη έχει σημασία και πάντοτε την επιδιώκουμε.
Όσο για το σημερινό παιχνίδι, σε γενικές γραμμές τα πήγαμε καλά. Δεχθήκαμε ένα γκολ στο τέλος του αγώνα, στις καθυστερήσεις, κάτι που συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Ειδικά στα φιλικά ματς, που έχουν και πολλές αλλαγές, όπως οι δέκα που κάναμε σήμερα εμείς. Δεν λέω ότι πρέπει να συμβαίνει, δηλαδή να υπάρχει χαλαρότητα στο τέλος, το αντίθετο μάλιστα, γι΄ αυτό και θα συζητήσουμε με τις παίκτριες και γι αυτό, όπως και για τα υπόλοιπα που είδαμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
-
NBA
/ 6 ώρες πριν7η σερί νίκη για τους Μπακς επικράτησαν με 123-115 των Χιτ!
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε triple double (35 πόντους, 15 ριμπάουντ, 11 ασίστ)
-
BASKETLEAGUE
/ 18 ώρες πρινΟ Άρης πήρε το ντέρμπι επί της ΑΕΚ με 74-64
Κορυφαίος για τον Άρη, ήταν ο Γκούντγουιν με 16 πόντους και 19 ριμπάουντ
-
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
/ 1 ημέρα πρινΑσημένιο στο παγκόσμιο σκι με τον Γκίννη
Το πρώτο μετάλλιο για την χώρα μας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα σκι
-
NBA
/ 1 ημέρα πρινMεγάλο «διπλό» μέσα στη Βοστώνη επικράτησαν με 106-94 των Σέλτικς
Μία μεγάλη νίκη μέσα στη Βοστώνη κατάφεραν να πάρουν οι Σανς, οι οποίοι επικράτησαν...