Συνδεθείτε μαζί μας

ΔΙΕΘΝΗ

Λαπόρτα: «Δεν το αποκλείω για Μέσι και Ινιέστα»

Ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα» άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής των Λιονέλ Μέσι και Άντρες Ινιέστα, μετά τον Ντάνι Άλβες.

Ο Τζουάν Λαπόρτα ίσως και λόγω υπέρμετρου ενθουσιασμού στο περιθώριο της παρουσίασης του Ντάνι Άλβες άφησε τα πάντα ανοιχτά για τις πιθανές επιστροφές των Μέσι και Ινιέστα!

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα θέλησε να πιάσει τον παλμό του κόσμου και να δείξει ότι έχει υψηλές βλέψεις για το μέλλον της ομάδας μετά και τις επιστροφές των Τσάβι και Ντάνι Άλβες.

Η βοήθεια από τους θρύλους του κλαμπ είναι μάλλον απαραίτητη αυτή την περίοδο σε μια πολύ περίεργη εποχή στην ιστορία των «μπλαουγκράνα» και ο Τζουάν Λαπόρτα κρατάει παν ενδεχόμενο ανοιχτό και ταυτόχρονα… κλειστά χαρτιά για τα επόμενα μεγάλα come-back.

«Όπως είδατε η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός από τη στιγμή που γύρισε και ο Ντάνι Άλβες. Οι Ινιέστα και Μέσι είναι ακόμα ενεργοί παίκτες και ουδείς ξέρει τι θα συμβεί στο μέλλον. Αυτή τη στιγμή δεσμεύονται με άλλα κλαμπ, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει…» ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα των Καταλανών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΔΙΕΘΝΗ