Συνδεθείτε μαζί μας

NBA

Λαβίν: «Εγώ και ο ΝτεΡόζαν είμαστε το καλύτερο ντουέτο του ΝΒΑ»

Ζακ Λαβίν και ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν αυτοανακηρύχθηκαν το καλύτερο δίδυμο του πρωταθλήματος!

Δύο από τα βασικά πρόσωπα της πολύ καλής πορείας των Μπουλς την φετινή σεζόν, Ζακ Λαβίν και ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν, πήραν μέρος στην μπασκετική γιορτή του All Star Weekend.

Δεν ήταν στη θέση που συνηθίζουν να παίζουν αφού ο Λαβίν ήταν μέλος της Team Durant και ο ΝτεΡόζαν της νικήτριας Team Lebron. Πριν την αναμέτρηση που έριξε την αυλαία και σε δηλώσεις που παραχώρησε ο Λαβίν, μίλησε για την συνύπαρξή του με τον έτερο σταρ των «ταύρων» και…τα είπε όλα!

«Πιστεύω ότι τώρα είμαστε το καλύτερο δίδυμο στο ΝΒΑ! Το πιστεύω αυτό προσωπικά. Ακριβώς εκεί που βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή προφανώς στη βαθμολογία και στο επίπεδο παιχνιδιού που είμαστε. Μπήκαμε στη χρονιά με ανθρώπους που είχαν διαφορετικές απόψεις για εμάς και την ομάδα μας και νομίζω ότι τους βγάλαμε λάθος. Νομίζω ότι θα συνεχίσουμε να “μεγαλώνουμε” και να γινόμαστε καλύτεροι» ήταν τα λόγια του.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο ΝτεΡόζαν ο οποίος συμφώνησε με τον συμπαίκτη του και είπε: «Δεν βλέπω τον λόγο να μην είμαστε (το καλύτερο δίδυμο). Έχει απόλυτο δίκιο!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το NBA