Συνδεθείτε μαζί μας

ΔΙΕΘΝΗ

Λεβαντόφσκι: «Παρερμηνεύτηκαν τα λόγια μου»

Ο Πολωνός στράικερ ξεκαθάρισε το κλίμα γύρω από τις δηλώσεις που έκανε ο ίδιος, αναφερόμενος στη Χρυσή Μπάλα.

Προ ολίγων ημερών, ο Λιονέλ Μέσι κατέκτησε την έβδομη Χρυσή του Μπάλα, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι.

Ο Πολωνός επιθετικός, που σύμφωνα με τους περισσότερους συναθλητές του -και όχι μόνο-, άξιζε τη Χρυσή Μπάλα του 2020, η οποία δεν δόθηκε λόγω της πανδημίας του Κορωνοϊού.

Ο «Λέβα», μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό της χώρας του, ανέφερε πως τα λόγια του Λιονέλ Μέσι πως ο στράικερ της Μπάγερν άξιζε τη Χρυσή Μπάλα της προηγούμενης σεζόν, και πως το FranceFootball πρέπει να του τη δώσει, ήταν κενά και όχι ειλικρινή.

Τα λόγια του αυτά όμως φαίνεται να παρερμηνεύτηκαν, με τον ίδιο να σπεύσει να αοσαφηνισει

«Η δήλωσή μου, την οποία έκανα σε συνέντευξη με έναν πολωνικό τηλεοπτικό σταθμό, έχει παρερμηνευτεί. Ποτέ δεν ήθελα να πω ότι τα λόγια του Λιονέλ Μέσι δεν ήταν σοβαρά ή ειλικρινή. Τουναντίον, με άγγιξαν πολύ και είμαι χαρούμενος για το λόγο του Λιονέλ Μέσι στην τελετή στο Παρίσι, στην οποία εξέφρασε ότι, κατά την άποψή του, άξιζα τη Χρυσή Μπάλα του 2020. Απλά ήθελα να εκφράσω ότι προφανώς θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν εισακουστούν τα λόγια του Μέσι. Σέβομαι και εκτιμώ τον Λιονέλ Μέσι πέραν κάθε μέτρου και για ακόμα μια φορά τον συγχαίρω για τη νίκη του στη Χρυσή Μπάλα 2021», ανέφερε στη τοποθέτηση του ο βραβευμένος καλύτερος επιθετικός της Ευρώπης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΔΙΕΘΝΗ