
Αναλυτικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου ανέφερε τα εξής:
Για το εάν τις δηλώσεις ότι πιστεύει το ρόστερ της ομάδας, τις κανεί γιατί το πιστεύει και ο ίδιος ή για να τονώσει και τους ίδιους του παίκτες εάν αναλογιστεί κανείς ότι σήμερα μετά τις τόσες απουσίες ο ΠΑΟΚ έχασε και τον Κρέσπο:
«Είναι ένας συνδυασμός και των δύο. Είμαι σε αυτό το γκρουπ και εγώ σαν προπονητής και οι συνεργάτες μου. Θέλουμε να είμαστε όλοι μαζί και να δουλεύουμε όλοι μαζί. Πιστεύουμε στη σκληρή δουλειά του συνόλου. Ξέρουμε ότι θα υπάρχουν στιγμές σαν αυτή και δεν πρέπει να τα παρατάμε. Πιστεύαμε ότι ο αντίπαλος δεν θα μπορέσει να αντέξει σε αυτούς τους ρυθμούς και έτσι έγινε. Θα πρέπει να ξέρουμε απόλυτα την ποιότητα των παικτών. Αυτό κάνουμε. Έχει παίξει κι άλλες φορές ο Τέιλορ σαν εξτρέμ και ο Σίντκλεϊ στη Ντιναμό με τον πατέρα μου ξέρω ότι έχει παίξει και μπορεί να παίξει σαν εξτρέμ».
Για τον Μιχάι:
«Είναι ένας παίκτης που πολλές φορές βάζει περισσότερη πίεση στον εαυτό του από όσο πρέπει. Από το καλοκαίρι που είμαστε και δουλεύουμε μαζί και ξέρουμε τι μπορεί να κάνει, απλά θέλει να είναι πάντα σε μία συνεχόμενη ροή. Παρόλα αυτά δεν είναι η πρώτη φορά που αγωνίζεται με αυτόν τον τρόπο και είναι από τους καλύτερους της ομάδας. Σε γενικές γραμμές πιστεύω ότι παρότι τα προβλήματα που είχαμε ήμασταν καλύτεροι από την Γάνδη στο πρώτο παιχνίδι και σήμερα στο δεύτερο ημίχρονο».
Για τα συναισθήματά του μετά από αυτή την μεγάλη πρόκριση σε παιχνίδι που έμοιαζε με αγώνα σκάκι:
«Είναι φυσιολογικό να είμαι ψύχραιμος και ήρεμος αυτή τη στιγμή. Είναι μία μάχη που κερδίσαμε και πρέπει να σκεφτούμε την επόμενη στιγμή που είναι ο αγώνας της Κυριακής. Αν μπορώ να πω κάτι περάσαμε γιατί είχαμε 3 καλύτερα ημίχρονα από τα 4 που παίξαμε με την Γάνδη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
-
NBA
/ 21 ώρες πρινΟι Σέλτικς επικράτησαν με 132-109 των Κινγκς στο Σακραμέντο
Πρωταγωνιστής για τους «πράσινους» ήταν ο Τζέισον Τέιτουμ
-
BASKETLEAGUE
/ 1 ημέρα πρινΠέρασε άνετα από το Λαύριο ο Ολυμπιακός (75-103)
Οι «ερυθρόλευκοι» έκανα με αυτό τον τρόπο το 19/19
-
EUROLEAGUE
/ 1 ημέρα πρινΗ Αρμάνι Μιλάνο πέρασε από την «Ούλκερ Αρένα» επικρατώντας της Φενέρ (82-75)
Έμπλεξαν οι Τούρκοι όσον αφορά το πλεονέκτημα έδρας
-
ATP
/ 2 ημέρες πρινΗ κλήρωση του ανδρικού ταμπλό στο Miami Open
Το δεύτερο Masters της χρονιάς στο Μαϊάμι.