Συνδεθείτε μαζί μας

CONFERENCE LEAGUE

Λύρατζης: «Να μας εμψυχώσει ο κόσμος»

Τη στήριξη του κόσμου του ΠΑΟΚ περιμένει ο Λευτέρης Λύρατζης.

Για τη ρεβάνς της Θεσσαλονίκης κόντρα στη Μαρσέιγ, μίλησε ο Λευτέρες Λύρατζης, τονίζοντας πως ανυπομονεί να δει την ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Τούμπας.

Αναφορικά με το τι επηρέασε την απόδοση του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο:

«Πιστεύω ότι έχει να κάνει με την εμπειρία και την ατμόσφαιρα. Δεν έχουμε παίξει πολλά τέτοια παιχνίδια, να είσαι 90 λεπτά με αυτήν την ένταση και τη φασαρία του γηπέδου. Στο δεύτερο ημίχρονο, δείξαμε ποιοι πραγματικά είμαστε και θα μπορούσαμε ακόμα να πάρουμε και την ισοπαλία ή να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Σε ερώτηση για την αντίστοιχη «φασαρία» της Τούμπας, την έξτρα πίεση και την προσμονή για μια μεγάλη πρόκληση και τη διαχείριση όλων αυτών:

«Πιστεύω πως μπορούμε να τα διαχειριστούμε. Ξέρω όλη την ομάδα, ξέρω τι μπορούμε να βγάλουμε πραγματικά στον αγωνιστικό χώρο για να πάρουμε αυτήν την πρόκριση».

Για την πιθανότητα ενός κατάμεστου γηπέδου, μετά από τόσο μεγάλο διάστημα περιορισμών λόγω COVID και την ανυπομονησία του:

«Φυσικά ναι… Από τις ακαδημίες, πηγαίναμε στο γήπεδο και ξέρουμε πως είναι η γεμάτη Τούμπα. Οπότε περιμένω πως και πως να τη δω γεμάτη και να νιώσουμε το «δωδέκατο» παίκτη».

Όσο για τη ρεβάνς, πόσο διαφορετικό παιχνίδι περιμένει:

«Πολύ διαφορετικό… Θα υπάρχουν συνθήματα και φωνές, αλλά δεν πρέπει να μας επηρεάσει. Θα παίζουμε στην έδρα μας και ο κόσμος θα πρέπει να μας εμψυχώσει περισσότερο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το CONFERENCE LEAGUE