Συνδεθείτε μαζί μας

SUPERLEAGUE 1

Μάλιστα κύριε που τραγουδάει κι ο Ζαμπέτας

Προς απόσυρση ο Παπαϊωάννου-Ο Βαγγέλης Μαρινάκης φαίνεται πως θα είναι ο μοναδικός υποψήφιος

Την προηγούμενη Δευτέρα 20/6 ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Super League.

Η ανακοίνωση έγινε κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που είχαν εκπρόσωποι επτά ΠΑΕ του συνεταιρισμού με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο. Παρόντες στη συνάντηση ήταν οι Αχιλλέας Μπέος (ΠΑΕ Βόλος), Γιώργος Μποροβήλος (Αστέρας Τρίπολης), Γιώργος Σπανός (Ατρόμητος), Φώτης Κωστούλας (Παναιτωλικός), Πανουργιάς Παπαϊωάννου (Λαμία), Γιώργος Χριστοβασίλης (ΠΑΣ Γιάννενα), Μηνάς Λυσάνδρου (ΟΦΗ).

Σήμερα λίγο πριν τη συνεδρίαση φαίνεται ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, από τη στιγμή που εξασφάλισε ότι θα έχει τις απαιτούμενες ψήφους για να εκλεγεί, θα είναι και ο μοναδικός υποψήφιος στις αρχαιρεσίες που θα γίνουν κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Λίγκας (15:00).

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου, που είχε δηλώσει έτοιμος να διεκδικήσει την προεδρία, φαίνεται πως βλέποντας ότι δεν θα έχει νόημα να κατέβει, θα αποσύρει τη δική του υποψηφιότητα. Έστω κι αν μέχρι πριν λίγες ώρες ο ίδιος διέψευδε κάτι τέτοιο.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού φέρεται να έχει εξασφαλίσει την υποστήριξη από Ολυμπιακό, Άρη, ΟΦΗ, Ιωνικό και ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ είναι αρκετά πιθανό να προστεθούν στις ψήφους του και άλλες ΠΑΕ.

Ποιοι είναι οι κοινοί στην αρχική στήριξη Παπαϊωάννου και μετά Μαρινάκη?

Οι Γιώργος Χριστοβασίλης (ΠΑΣ Γιάννενα), και Μηνάς Λυσάνδρου (ΟΦΗ). Αργότερα θα δούμε και τους ..άλλους που ψηφίζουν με πρόγραμμα,οργάνωση και σύμφωνα με τα συμφέροντα τους.

ΥΓ έτσι τελειώνει το τραγούδι του Ζαμπέτα

Μα τις νυχτιές σαν συλλογιέμαι
τα μάτια της τα μενεξιά
φοβάμαι και αναρωτιέμαι
πως θα σ’ αντέ
πως θα σ’ αντέξω μοναξιά
μάλιστα κύριε
μάλιστα κύριε

Κάθε ομοιότητα με τις προεκλογικές σκέψεις και αποφάσεις ομάδων δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το SUPERLEAGUE 1