Συνδεθείτε μαζί μας

EUROPA LEAGUE

Μαρτίνς: «Προσπαθήσαμε, αξίζουμε σεβασμό από τους διαιτητές»

Παράπονα από τη διαιτησία είχε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού παρά την ήττα από την Αταλάντα πιστεύει στην πρόκριση. Στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες του πρώτου μέρους, ενώ εξέφρασε τα παράπονα και για τη διαιτησία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πέδρο Μαρτίνς στην Cosmote TV:

«Ήταν πολύ απαιτητικό παιχνίδι. Προσπαθήσαμε, είχαμε ευκαιρίες, όμως αντιμετωπίσαμε πρόβλημα στις στημένες φάσεις. Το είπα στα παιδιά ότι μπορούμε να προκριθούμε μπροστά στους οπαδούς μας και πιστεύω ότι με σεβασμό στον Ολυμπιακό και την ιστορία του θα τα καταφέρουμε. Η Αταλάντα είναι μια δύσκολη και γρήγορη ομάδα. Όμως έχει τα κενά της και με την ταχύτητα του Μασούρα και του Χένρι το καταφέραμε στο πρώτο μέρος εξαιρετικά. Και ο Αγκιμπού τα πήγε εξαιρετικά, αλλά δεν τα καταφέραμε στην τελική προσπάθεια όπως θα έπρεπε. Ο Ολυμπιακός αξίζει περισσότερο σεβασμό, δεν υπήρχαν κάποια φάουλ που δόθηκαν και περιμένουμε περισσότερο σεβασμό την επόμενη Πέμπτη», ανέφερε αρχικά, προσθέτοντας στη συνέχεια:

«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας στο πρώτο μέρος και αυτό μας κόστισε. Αν και καταφέραμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων είχαμε πρόβλημα και τιμωρηθήκαμε για τις ευκαιρίες που χάσαμε. Οι στημένες φάσεις έχουν να κάνουν με την αποτελεσματικότητα και πρέπει να δουλέψουμε εκεί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το EUROPA LEAGUE