
Άλλη μία «ματσάρα» τα ξημερώματα στο πλαίσιο της διαδικασίας των play-in του NBA, καθώς οι Πέλικανς σημείωσαν τεράστια ανατροπή στο Λος Άντζελες και επικράτησαν 105-101 των Κλίπερς.
Η ομάδα της Νέας Ορλεάνης βρέθηκε πίσω στο σκορ με -13 στην τέταρτη περίοδο, όμως δεν το έβαλε κάτω και παρά το νεαρό της ηλικίας του ρόστερ έδειξε χαρακτήρα και πήρε την πρόκριση στα πλέι οφ της δυτικής περιφέρειας του NBA.
Εκεί οι «πελεκάνοι» θα αντιμετωπίσει τους Σανς των Κρις Πολ και Ντέβιν Μπούκερ.
Εκείνος που ξεχώρισε ήταν ο Μπράντον Ίνγκραμ με 30 πόντους, με τον Σι Τζέι ΜακΚόλουμ να προσθέτει άλλους 19 πόντους (αλλά με 9/24 σουτ). Τη δική τους συνεισφορά στη νίκη των φιλοξενούμενων είχαν ο Λάρι Νανς (14 πόντοι – 16 ριμπάουντ) και ο Τρόι Μέρφι (14 πόντοι με 4/6 τρίποντα).
Από τους Κλίπερς, οι οποίοι αγωνίστηκαν χωρίς τον Πολ Τζορτζ, διακρίθηκαν ο Ρέτζι Τζάκσον και ο Μάρκους Μόρις που είχαν από 27 πόντους.
Τα δωδεκάλεπτα: 22-30, 46-56, 84-74, 101-105

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
-
NBA
/ 4 ώρες πρινΠάρτι μέσα στο Μιλγουόκι έκαναν οι Σέλτικς, επικράτησαν 140-99 των Μπακς
Το δίδυμο Τέιτουμ-Μπράουν πέτυχε συνολικά 70 πόντους
-
EUROLEAGUE
/ 14 ώρες πρινΗ Εφές επικράτησε 86-67 της Βίρτους Μπολόνια
Οι Τούρκοι παρέμειναν... ζωντανοί στο κυνήγι της οκτάδας και την πρόκρισης στα playoffs
-
BASKETLEAGUE
/ 15 ώρες πρινΟ Προμηθέας πήρε σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ με σκορ 85-72
«Φωτιά» στη μάχη της τετράδας έβαλε ο Προμηθέας!
-
NBA
/ 1 ημέρα πρινΜυθικό παιχνίδι των Μπακς επικράτησαν 149-136 στην Ιντιάνα
Το πιο γρήγορο του, triple-double ο Γιάννης και ο Τζρου Χόλιντεϊ 51 πόντους