Συνδεθείτε μαζί μας

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Με γυναικεία τουρνουά και cross-platform περιβάλλον το FIFA23!

Η νέα γενιά του ποδοσφαίρου σε ηλεκτρονική μορφή, καταφθάνει.

Με σημαντικές αλλαγές θα κυκλοφορήσει, όπως φαίνεται, το FIFA 23. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Xfire, οι παίκτες που θα αγοράσουν το παιχνίδι σε PC, κονσόλες PlayStation ή κονσόλες Xbox θα μπορούν να παίξουν για πρώτη φορά όλοι μαζί, ενώ σημαντική αναβάθμιση έχει γίνει και στο κομμάτι της απεικόνισης και των εκφράσεων στα πρόσωπα των εικονικών ποδοσφαιριστών.

Η τεχνολογία Hypermotion έχει αλλάξει αρκετά και πλέον η ομάδα ανάπτυξης κατέγραψε συμπεριφορές και κινήσεις παικτών από πραγματικούς αγώνες, έχοντας τη δυνατότητα να λάβει 100 φορές περισσότερη πληροφορία σε ολόκληρη τη σεζόν.

Ακόμη, το FIFA 23 θα έχει το ανδρικό και γυναικείο FIFA World Cup, ενώ φαίνεται πως η γνωστή εταιρεία επένδυσε φέτος στο να προσφέρει ακόμη περισσότερα γυναικεία πρωταθλήματα από όλες τις χώρες του πλανήτη.

Μέσα σε όλα αυτά, αναμένουμε τους επόμενους μήνες και τις εξελίξεις γύρω από την ονομασία του παιχνιδιού από εδώ και στο εξής, καθώς ακόμη και αν η συμφωνία με τη FIFA λήγει μετά την κυκλοφορία του FIFA 23, ίσως η ΕΑ θέλει να δώσει από τώρα ένα δείγμα της επόμενης μέρας.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ