Με τους Jon Toral και Bruce Kamau να επιστρέφουν στην αποστολή, έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό τους, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για την αυριανή (2/4) αναμέτρηση με την Λαμία.

Ο Vahid Selimovic προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε ξανά στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια, μετά την επιστροφή του από την εθνική Λουξεμβούργου.

Η προπόνηση περιελάμβανε παιχνίδια κατοχής, fun game και αγωνιστικό παιχνίδι.

Ο Luc Castaignos συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης, ακολουθώντας παράλληλα ατομικό πρόγραμμα. Ο Jonathan De Guzman ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, με τον Fjorin Durmishaj να συνεχίζει θεραπεία.

Από την προπόνηση απουσίασε ο Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης, λόγω ίωσης και ο Devis Epassy, ο οποίος δεν έχει επιστρέψει ακόμα από τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα.

Την  21μελή αποστολή αποτελούν οι: Σηφάκης, Σωτηρίου, Μανδάς, Weiss, Λυμπεράκης, Πασαλίδης, Selimovic, Μαρινάκης, Λάμπρου, Neira, van Duinen, Μπουζούκης, Kamau, Toral, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης, Στάικος, Mellado, Phellype.

Εκτός από τους Castaignos, De Guzman, Durmishaj, Μπαλογιάννη και Epassy, στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν επίσης οι Κοροβέσης και Waterman.