Συνδεθείτε μαζί μας

SUPERLEAGUE 1

«Μεγάλη και ανεξήγητη πρόκληση, κύριε Κλάτενμπεργκ αναθεωρήστε»

Ο Παναιτωλικός εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση εγκαλώντας τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ

Έξαλλοι είναι άπαντες στο «στρατόπεδο» του Παναιτωλικού, μετά την γνωστοποίηση της παρουσίας του Ευαγγέλου ως διαιτητή στην αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Κάτι που αποτυπώθηκε και στην ανακοίνωση που εξέδωσαν σήμερα τα «καναρίνια», στην οποία αφού εγκαλούν τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ για την απόφασή του αυτή, του ζητούν να ανακαλέσει, κάνοντας λόγο για τεράστια και μη ανεκτή πρόκληση!
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Αγαπητέ κ. Κλάτενμπεργκ,

Το να μην γνωρίζατε τι συμβαίνει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και τη διαιτησία, το κατανοούμε.

Το να μην μάθατε ακόμα, το θεωρούμε επικίνδυνο!

Τα βιώματα του Παναιτωλικού ήταν τραυματικά με όσα συμβαίνουν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτά που ανάγκασαν τις διεθνείς Ομοσπονδίες να σας φέρουν στη χώρα μας για να τα διορθώσετε. Ελπίζαμε ότι θα το κάνατε.

Τελικά, τι πραγματικά άλλαξε τα τελευταία χρόνια; Αν όχι στα πρόσωπα (που τα περισσότερα παραμένουν ίδια), σε νοοτροπία και αντιλήψεις για την ισονομία και τη δικαιοσύνη.

Δεν έχει στεγνώσει η μελάνη από την ανακοίνωσή μας μετά τον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός (6/11/2021), με την οποία ζητούσαμε να μην οριστούν ξανά σε αγώνες της ομάδας μας οι Τζήλος – Ευαγγέλου.

Ο Παναιτωλικός δεν διαμαρτυρήθηκε ποτέ με αφορμή έναν αγώνα ή μια φάση. Διαμαρτύρεται για όσα βιώνει συνολικά. Εσείς προσωπικά γνωρίζετε ότι το έχουμε κάνει με απ’ ευθείας (εμπιστευτική) επικοινωνία μαζί σας και όχι με δημόσιες κραυγές που αποσκοπούν στη δημιουργία εντυπώσεων.

Προκαλεί πολύ μεγάλη εντύπωση και δημιουργεί πολλά ερωτηματικά το γεγονός ότι, παρότι ζητήσαμε την εξαίρεσή του από τους αγώνες μας, ορίζετε τον Ευαγγέλου πρώτο διαιτητή στον κρίσιμο αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον Ατρόμητο!!!

Το θεωρούμε μεγάλη και ανεξήγητη πρόκληση για την ομάδα μας. Ζητάμε, έστω και τώρα, να αναθεωρήσετε τον συγκεκριμένο ορισμό και ότι αυτός συνεπάγεται».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το SUPERLEAGUE 1