Συνδεθείτε μαζί μας

ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μήνυση στο Δ.Σ. του ΠΑΟΚ από τον Κούγια, ζητά 1.1 εκατομμύριο ευρώ ως αποζημίωση

Στις δικαστικές αίθουσες θα έρθουν αντιμέτωποι Αλέξης Κούγιας και διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΟΚ.

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση και αγωγή κατά του Ιβάν Σαββίδη και όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑΟΚ κατάθεσε ο Αλέξης Κούγιας.

Αφορμή για τη κίνηση αυτή αποτέλεσε το μήνυμα που ανέβασε στα social media ο υπεύθυνος επικοινωνίας του «δικεφάλου», στην οποία ανέφερε: «Ο κ. Κούγιας είναι κατά δήλωσή του ένας κορυφαίος επιστήμονας. Παρότι οι δεκάδες καταδικασμένοι και φυλακισμένοι πελάτες του μπορεί να διαφωνούν, δεν έχουμε λόγο να το αμφισβητήσουμε. Ο κ. Κούγιας τρέφεται από τις δημόσιες αντιπαραθέσεις, πιθανόν γιατί στις δικαστικές αίθουσες δεν τη γλιτώνει λόγω ακαταλόγιστου».

Μεταξύ άλλων προσέθετε πως «Η αυτοπρότασή του να καταστεί συνήγορος υπεράσπισης της οικογένειας του Άλκη που ζει τραγικές στιγμές- αλλά ταυτόχρονα αντιμετωπίζει αυτή την τραγωδία με τόση αγάπη -έχει έναν μοναδικό σκοπό: Την εργαλειοποίηση, εκ μέρους του, μιας δολοφονίας ενός αθώου παιδιού ώστε να βγάλει το απύθμενο κόμπλεξ του απέναντι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ… Την συνέχεια την ξέρει και ο ίδιος. Θα κάνει τα πάντα για να αποφύγει το δικαστήριο μαζί μας.

ΥΓ. Αυτή είναι η τελευταία αναφορά μας στον κ. Κούγια, που λογικά θα αφηνιάσει. Ό,τι και να τον βάλουν να πει ή να γράψει, θα μας τα εξηγήσει στα δικαστήρια».

Η ανακοίνωση Κούγια

Ως απάντηση στην παραπάνω, η παρακάτω κίνηση του Αλέξη Κούγια: «Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση δια του τύπου και αγωγή αποζημιώσεως 100.000 ευρώ από κάθε πρόσωπο που αποτελεί μέλος της διοίκησης ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέθεσε σήμερα ο επικεφαλής του γραφείου μας Αλέξης Κούγιας για την αηδιαστική στο περιεχόμενο και τη σκοπιμότητα ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, την οποία δημοσιοποίησε ο επίσημος υπεύθυνος τύπου της ΠΑΕ για λογαριασμό και εν ονόματι της επίσημης ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η μήνυση υπεβλήθη και η αγωγή κατατέθηκε εις βάρος τόσο του επισήμου εκπροσώπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όσο και κατά όλων των μελών του ΔΣ και συγκεκριμένα κατά των: Σαββίδη Ιωάννη, Γκαγκάτση Χρυσοστόμου, Goncharova Maria, Παπαδόπουλου Δημοκράτη, Κούκιου Τρύφωνα, Davidian Artur, Σαββίδη Γεωργή, Κυριάκου Κυριάκου και Χρυσοχόου Ευαγγέλου, κατ’ εντολή των οποίων έγινε η αηδιαστικού περιεχομένου δημοσίευση. Μήνυση και αγωγή θα κατατεθεί και κατά όλων των ΜΜΕ που αναπαρήγαγαν την αηδιαστικού περιερχομένου δημοσίευση.»


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ