Συνδεθείτε μαζί μας

ΔΙΕΘΝΗ

Νασέρ Αλ-Κελαΐφί: «Δεν έχουμε σχέσεις με τη Ρεάλ»

Σκληρά λόγια από τον ισχυρό άνδρα των Παριζιάνων.

Το δείπνο του με τον Φλορεντίνο Πέρεθ τελικά φαίνεται πως δεν άμβλυνε τις διαφορές τους. Το αντίθετο θα έλεγε κανείς, από τη στιγμή που ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ-Κελαΐφί, θέλησε να δυναμιτίσει το κλίμα ενόψει της αναμέτρησης απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης (15/2) για τους «16» του Champions League.

Δεν είναι λίγα και ανυπόληπτα άλλωστε εκείνα που χωρίζουν τους δυο άνδρες. Από τη μια η «μάχη» για τον Κίλιαν Μπαπέ κι από την άλλη ο ανοιχτός «πόλεμος» της Παρί απέναντι στις τρεις αποστάτισσες που ονειρεύονται την ίδρυση της European Super League έχουν δημιουργήσει ένα «τείχος» ανάμεσά τους.

«Τείχος» που φαίνεται να υψώθηκε ακόμα περισσότερο μετά τις τελευταίες δηλώσεις του Αλ-Κελαΐφί, ο οποίος άφησε αιχμές για το πλάνο της Βασίλισσας περί ESL και επιβεβαίωσε τις κάκιστες σχέσεις μεταξύ των δυο συλλόγων.

«Δεν πρόκειται να το κρύψω, δεν έχουμε καμία σχέση με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν θα αναλύσω τι έχει συμβεί. Πιστεύω στο προσβάσιμο ποδόσφαιρο για τις μικρές ομάδες, αλλά εκείνοι δεν έχουν την ίδια άποψη. Έτσι έχουν τα πράγματα» ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα των Παριζιάνων στη γαλλική τηλεόραση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΔΙΕΘΝΗ