
Ο Βασίλης Μπάρκας δεδομένα βρίσκεται εκτός πλάνων της Σέλτικ, έχοντας καταγράψει μόλις δυο συμμετοχές την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Η καλύτερη λύση για τον διεθνή τερματοφύλακα αλλά και για το σκωτσέζικο κλαμπ θα ήταν να αποχωρήσει ο πρώην κίπερ της ΑΕΚ την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, όμως οι «Κέλτες» έχουν υπερβολικές απαιτήσεις.
Σύμφωνα με τη «Daily Mail», ο Μπάρκας έφτασε κοντά στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με την ομάδα της Championship να φτάνει σε προχωρημένες επαφές με τους Σκωτσέζους για τον δανεισμό του διεθνή πορτιέρε, όμως η συμφωνία χάλασε όταν οι «πράσινοι» ζήτησαν επιπλέον ενοίκιο εκτός από την πληρωμή του μεγαλύτερου μέρους των 20.000 λιρών που παίρνει ο υψηλόσωμος κίπερ κάθε εβδομάδα αλλά και να μπει οψιόν αγοράς ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ.
Οι απαιτήσεις των «Κελτών» κρίθηκαν υπερβολικές και η μεταγραφή «ναυάγησε» με τον Μπάρκα να περιμένει πλέον κάποια πρόταση από τη Σουηδία, όμως με βάση τα «θέλω» της Σέλτικ δεν αποκλείεται ο Έλληνας τερματοφύλακας να μείνει όλη τη σεζόν στη Γλασκώβη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
-
GRAND SLAM
/ 48 λεπτά πρινΤο πρόγραμμα της πρεμιέρας στο Roland Garros
Πρεμιέρα της Μαρίας Σάκκαρη, απέναντι στη Γαλλίδα Clara Burel
-
AUTO – MOTO
/ 3 ώρες πρινΤην pole position πήρε ο Σαρλ Λεκλέρ στη Βαρκελώνη
Τέταρτη pole position του μέσα στην χρονιά
-
GRAND SLAM
/ 8 ώρες πρινΜε Σάκκαρη η πρεμιέρα στο Roland Garros
Τη Δευτέρα θα αγωνιστεί η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου
-
NBA
/ 9 ώρες πρινΟι πολεμιστές επικράτησαν με 126-117 των Μάβερικς
Ο Λούκα Ντόντσις και το Ντάλας έκαναν ό,τι μπορούσαν για να ισοφαρίσουν τη σειρά