
Επεισόδιο με πυροβολισμούς και δύο τραυματίες στην οδό Τατοΐου, στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου.
Οι δύο τραυματίες είναι υπάλληλοι εταιρείας φυσικού αερίου και εργάζονταν στην περιοχή.
Ο ένας τραυματίας δέχθηκε σφαίρα στην κοιλιακή χώρα και ο άλλος πυροβολήθηκε από πίσω. Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ, με τον ένα να είναι σε σοβαρή κατάσταση.
Ο δράστης πήρε όπλο, κατέβηκε από το σπίτι του, περπάτησε περίπου 50 μέτρα και έφτασε στο σημείο που ήταν οι άντρες, όπου εντελώς απρόκλητα άρχισε να πυροβολεί. Πυροβόλησε συνολικά 5 φορές.
Μετά επέστρεψε σπίτι του, για να ξαναοπλίσει σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών. Ανέβηκε στην ταράτσα όπου ευτυχώς τον πρόλαβαν και τον συνέλαβαν οι άντρες της Αμεσης Δράσης.
Όταν τον έπιασαν φώναζε: «Με έχουν δέσει με μαύρη μαγεία. Με έβαλε ο Σατανας να το κάνω!»
Μέσα στο σπίτι του βρέθηκαν και άλλα όπλα και σπαθιά, ενώ η πρώτη εκτίμηση είναι ότι πρόκειται για άντρα με ψυχολογικά προβλήματα. Στο σπίτι βρισκόταν και η κατάκοιτη μητέρα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
-
WTA
/ 3 ώρες πρινΈκλεισε θέση για τα ημιτελικά η Σάκκαρη!
Ξεπέρασε το εμπόδιο της Κολομβιανής Emiliana Arango, Νο.180 στον κόσμο, με 6-3, 6-4
-
WTA
/ 1 ημέρα πρινΤο πρόγραμμα των προημιτελικών στη Γουαδαλαχάρα
Νωρίς το πρωί της Παρασκευής θα αγωνιστεί η Μαρία Σάκκαρη
-
WTA
/ 1 ημέρα πρινH Μαρία Σάκκαρη πήρε την πρόκριση για τις “8”
Επιβλήθηκε της Camila Giorgi με 6-2, 6-2
-
WTA
/ 2 ημέρες πρινΤο πρόγραμμα της Τετάρτης στη Γουαδαλαχάρα
Η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Camila Giorgi