Συνδεθείτε μαζί μας

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέα καταγγελία για ροζ βίντεο για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Αντιμέτωπος με μία ακόμη καταγγελία κοπέλας για διαρροή ροζ βίντεο

Όλο και πιο επιβαρυντική γίνεται η θέση του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Το πρωί της Τρίτης, ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας αποκάλυψε πως έλαβε γνώση μιας ακόμη περίπτωσης κοπέλας η οποία καταγγέλλει τον παρουσιαστή ότι δημοσίευσε σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου προσωπικές τους στιγμές εν αγνοία της.

«Έχω μια πολύ σοβαρή νέα καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από άλλο πρόσωπο. Χθες το βράδυ είχα επικοινωνία με το συγκεκριμένο πρόσωπο και μάλιστα πολύ αργά. Πραγματικά, είδα μια κοπέλα σε απελπισία, έκλαιγε, μια νέα κοπέλα ηλικιακά. Υπάρχουν νέα βίντεο και φωτογραφίες. Μεταγενέστερη περίπτωση αυτής που ήδη γνωρίζουμε», ανέφερε στον ΑΝΤ1.

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα από την Εισαγγελία Πρωτόδικων Θεσσαλονίκης για ανάρτηση και άλλων βίντεο με πορνογραφικό υλικό από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστωθεί αν στοιχειοθετείται παραβίαση προσωπικών δεδομένων και ειδικότερα το αδίκημα της ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ