Συνδεθείτε μαζί μας

ΟΦΗ

Νέος επικεφαλής σκάουτερ στον ΟΦΗ

Ο Χρήστος Παπαντωνόπουλος είναι ο εκλεκτός του συλλόγου

Ο ΟΦΗ μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Ιβάν Σλάβοφ βρήκε τον άνθρωπο που θα είναι επικφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του συλλόγου.

Συγκεκριμένα ο Χρήστος Παπαντωνόπουλος είναι ο εκλεκτός του συλλόγου για τη θέση αυτή, με τον 43χρονο να έχει διατελέσει στο παρελθόν σκάουτερ στην αγγλική Μπρέντφορντ που τα τελευταία χρόνια είναι σταθερά στην Premier League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Κρητικών

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει ότι τη θέση του Επικεφαλής στο τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας αναλαμβάνει ο Χρήστος Παπαντωνόπουλος.

Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη το 1981, εντάχθηκε το 2018 στο τμήμα σκάουτινγκ της Μπρέντφορντ και με την αγγλική ομάδα, η οποία από τη σεζόν 2021-22 αγωνίζεται στην Premier League, συνεργάστηκε συνολικά έξι χρόνια.

Είναι πιστοποιημένος αναλυτής απόδοσης (Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης) και στατιστικών δεδομένων (Πανεπιστήμιο Αιγαίου), με εκπαίδευση στο πεδίο της προπονητικής (MBP School of Coaches of Barcelona).

Απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών και έπειτα από δεκαετή εμπειρία στο χώρο των MME, ασχολείται επαγγελματικά με το scouting από το 2016, ενώ από σήμερα ανήκει στην οικογένεια του ΟΦΗ.

Χρήστο, καλώς ήρθες στην ομάδα μας!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΟΦΗ