Συνδεθείτε μαζί μας

ΚΡΗΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέος προπονητής του Γιούχτα ο Ανδρέας Σκέντζος

Ο Ανδρέας Σκέντζος είναι με κάθε επισημότητα ο νέος προπονητής του Γιούχτα όπως γνωστοποίησε η ίδια η ομάδα με ανακοίνωση της.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ο νέος τεχνικός του Γιούχτα ανέφερε: «Θα δείξω τον καλύτερο μου εαυτό. Θα δουλέψουμε σκληρά και όλοι μαζί προπονητές, παίκτες, διοίκηση και κόσμος θα κάνουμε το καλύτερο έτσι ώστε η ομάδα να πετύχει το στόχο της που θα είναι το πλασάρισμα στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Α.Ο. Γιούχτας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Ανδρέα Σκέντζο.

Ο Ελευσίνιος τεχνικός γεννημένος στις 23 Σεπτεμβρίου 1972 είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A’ και αναλαμβάνει να οδηγήσει την ομάδα μας στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής 2025-2026 .

Ο Ανδρέας Σκέντζος ως πρώτος προπονητής έχει εργαστεί στις ομάδες Α.Ο Πόρου, Α.Ε.Μυκόνου, Α.Ο. Πανθηραϊκός στον Α.Ο. Αγίου Νικολάου, Α.Ο. Πανελευσινιακού και στον Α.Σ. Ανω Μεράς. Παράλληλα έχει διατελέσει άμεσος συνεργάτης του Νίκου Αναστόπουλου στις ομάδες ΟΦΗ, Πλατανιά και Άρη καθώς επίσης και του Γιάννη Αναστασίου στην Ομόνοια Λευκωσίας και στην Κηφισιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΚΡΗΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ