Συνδεθείτε μαζί μας

ΟΦΗ

Νιόπλιας: «Έχουμε συγκεκριμένους στόχους στις μεταγραφές μας»

«Δεν χρειάζεται να βιαζόμαστε γιατί έχουμε μία καλή βάση, πιο καλή από πέρυσι»

Ο ΟΦΗ έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν, με τον προπονητή της κρητικής ομάδας, Νίκο Νιόπλια να μιλάει μετά την προπόνηση της Δευτέρας (04/07).

«Ο πήχης είναι συγκεκριμένος. Στόχος μας είναι φέτος να μπούμε στο γκρουπ των μεγάλων. Πάντα στην ζωή μου στον ΟΦΗ υπάρχει και ένας δεύτερος στόχος που είναι το Κύπελλο και πρέπει να τον κυνηγάμε. Προσπαθούμε να παίζουμε πάντα με τις καλύτερες ενδεκάδες. Με το τέλος της σεζόν που δεν μπήκαμε στα play offs κάναμε δύο συναντήσεις, με τους παίκτες της ομάδας, τους τεχνικούς διευθυντές και τη διοίκηση. Κάναμε το πλάνο μας, συμφωνήσαμε σε πολλά πράγματα και δεν χρειάζεται να βιαζόμαστε γιατί έχουμε μία καλή βάση, πιο καλή από πέρυσι».

Για τα μεταγραφικά της ομάδας σχολίασε ότι «πολλοί από όσους είχαμε πέρυσι δεν θα έμεναν ενώ φέτος οι περισσότεροι υπολογίζονται. Έχουμε συγκεκριμένους στόχους στις μεταγραφές μας, δεν χρειάζεται βιασύνη και πρέπει να κάνουμε καλές επιλογές. Αν ο Φελίπε και ο Λάμπρου ήταν ήδη στην ομάδα, θα παίρναμε και πάλι επιθετικό και εξτρέμ. Έχουμε συγκεκριμένους στόχους, το θέμα είναι να βρεθούν οι κατάλληλοι παίκτες».

Για τη διακοπή που θα υπάρχει στο φινάλε του 2022 λόγω Μουντιάλ ανέφερε πως «αφορά όλες τις ομάδες του κόσμου, καλό είναι ότι δεν θα παίζεται ποδόσφαιρο και θα μπορούμε να παίξουμε καλά φιλικά, να δουλέψουμε τις αδυναμίες μας και να εμφανιστούμε καλύτεροι».

Κλείνοντας ρωτήθηκε για την πορεία της προετοιμασίας: «Αν γυρίσουμε στην περσινή σεζόν, θα δούμε ότι πήγαμε στην προετοιμασία με τον Στάρτζεον και το Σαρδινέρο, και είχαμε πολλούς τραυματίες και παίκτες που δεν υπολογίζονταν. Τώρα έχουμε χρόνο, δεν έχουμε προβλήματα και δεν πρέπει να κάνουμε λάθη στις μεταγραφές μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΟΦΗ