Συνδεθείτε μαζί μας

SUPERLEAGUE 1

Νιόπλιας: «Μέσα από χιλιάδες προβλήματα καταφέραμε να γιγαντωθούμε»

Iκανοποιημένος εμφανίστηκε ο προπονητής του ΟΦΗΝίκος Νιόπλιας ύστερα από τη νίκη της ομάδας του επί της ΑΕΛ (1-0). Ανέφερε πως τόσο η Λάρισα, όσο και η ομάδα του έπαιζαν το κεφάλι τους για τη σωτηρία και έδωσε το έναυσμα για τη συνέχεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην NOVA:

Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ:

«Για το αποτέλεσμα παίζεις, γιατί περνούν τα παιχνίδια και δεν προλαβαίνεις… Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μπράβο στα παιδιά για το πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά και για το γεγονός ότι διαχειρίστηκαν σωστά το δεύτερο. Γιατί παίζαμε απέναντι σε μια ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο. Και αυτοί έπαιζαν το κεφάλι τους και εμείς παίζαμε το κεφάλι μας. Είμαστε δυνατή ομάδα. Μέσα από χιλιάδες προβλήματα καταφέραμε να γιγαντωθούμε, μέσα από τα προβλήματα γίναμε πιο δυνατοί και στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

Για το γεγονός ότι η ομάδα του έχει “πληρώσει” λάθη στα τελευταία λεπτά:

«Αλήθεια είναι, το έχουμε πληρώσει και όταν αυτό γίνεται, τότε αγχώνεσαι και φοβάσαι. Και όταν έρθει η στιγμή, τότε ο φόβος μεγαλώνει, όμως αντιδράσαμε καλά».

Για τη δύσκολη συνέχεια:

«Ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια, όλα είναι δύσκολα. Έτσι που τα κάναμε από την αρχή της σεζόν, όλα είναι δύσκολα, αλλά πρέπει να είμαστε δυνατοί και είμαστε δυνατοί»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το SUPERLEAGUE 1