Συνδεθείτε μαζί μας

ΟΦΗ

Νιόπλιας: «Πρέπει να αδειάσει το ρόστερ, για να γεμίσει»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του ΟΦΗ, μετά την ήττα με 0-2 από τον Άρη, που τον θέτει εκτός Κυπέλλου.

Ο Νίκος Νιόπλιας αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας του ως τώρα σε πρωτάθλημα και κύπελλο, στα μεταγραφικά πλάνα και στα σημεία-κλειδιά του σημερινού παιχνιδιού, στη συνέντευξη του μετά την ήττα-αποκλεισμό με 0-2 από τον Άρη.

«Μέχρι αυτήν την στιγμή είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, πήγαμε βήμα – βήμα: δεν κάναμε μεγάλα βήματα. Φορμαριστήκαμε όχι όταν έπρεπε αλλά όταν γέμισε το ρόστερ και δείξαμε μια πολύ καλή εικόνα. Είμαστε ευχαριστημένοι, το λένε οι βαθμοί μας και η εικόνα μας.

Όμως δεν κάναμε κάτι ακόμα. Ο Γαγιέγος και ο Λάμπρου θα ξεκινούσαν το παιχνίδι, ο Λάμπρου είχε ένα αιμάτωμα και δεν ήταν χρήσιμος να παίξει με πόνο. Δώσαμε και χρόνο στον Τσιλιανίδη, ο Γκαγιέγος μαζί με τον Μεγιάδο δίνουν μια ισορροπία στο αμυντικό κομμάτι. Ο Γκαγιέγος ήρθε το πρωί και μου είπε ότι δεν μπορώ να αγωνιστώ με αποτέλεσμα να αλλάξουν τα πλάνα μας. Θέλω όμως να πω πως όσο ήμασταν 11 εναντίον 11, απέναντι σε τέτοιο αντίπαλο πάντα βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού.

Είχαμε και την απώλεια του Γκαγιέγος, ήρθε και το πέναλτι στο 48′ και κρίθηκε περισσότερο στην αποβολή παρά στο πρώτο γκολ. Και με 11 να μέναμε πάλι θα προσπαθούσαμε και θα το παλεύαμε. Για μένα είναι πιο σημαντικό που θα αδειάσουμε για να έρθουν παίκτες. Όλοι γνωρίζουμε ποιες είναι οι αδυναμίες μας. Δεν μπορεί να ξαναγεμίσει το ρόστερ. Όταν είναι όλοι υγιείς, δεν είναι εύκολο για εμένα να αποφασίσω. Πρώτα θέλω να αδειάσει το ρόστερ και μετά να γεμίσει ξανά», δήλωσε ο τεχνικός του ΟΦΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΟΦΗ