Συνδεθείτε μαζί μας

ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νοσεί με κορωνοϊό ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Θετικός στο ημερήσιο rapid test ο Έλληνας πρωθυπουργός.

Με ένα βίντεο που ανήρτησε το μεσημέρι της Δευτέρας (14/3) στο Instagram και φορώντας μάσκα στο σπίτι του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι στο σημερινό τεστ που υποβλήθηκε, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και τις επόμενες ημέρες θα μείνει σε καραντίνα.

«Στο ημερήσιο rapid τεστ που έκανα σήμερα στο γραφείο βγήκα θετικός στον Covid19. Κατά συνέπεια θα απομονωθώ στο σπίτι μου και θα εργαστώ από εκεί. Θέλω να θυμάστε ότι ο τριπλός εμβολιασμός παρέχει την καλύτερη δυνατή ασφάλεια από την σοβαρή νόσηση. Είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά και πολύ σύντομα θα είμαι πάλι στο γραφείο», αναφέρει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός.

Το τελευταίο διάστημα όλοι ασχολούμαστε με τον πόλεμο στην Ουκρανία και με την ακρίβεια. Όμως ο κορονοϊός είναι ακόμα εδώ. Στο ημερήσιο rapid τεστ που έκανα σήμερα βγήκα θετικός, κατά συνέπεια θα απομονωθώ στο σπίτι και θα εργαστώ από εκεί. Θέλω να θυμάστε ότι ο εμβολιασμός παρέχει την καλύτερη δυνατή ασφάλεια από την σοβαρή νόσηση. Είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά και πολύ σύντομα θα είμαι πάλι στο γραφείο», αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο βίντεό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ