Συνδεθείτε μαζί μας

ΔΙΕΘΝΗ

Ο Μπεργκ παίζει με παυσίπονα και θα χρειαστεί χειρουργείο μόλις αποσυρθεί

Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού παίζει με παυσίπονα, στα 35 του.

Ο εκ των κορυφαίων επιθετικών που πέρασαν από τον Παναθηναϊκό, είναι πλέον πολύ μακριά από τον καλό του εαυτό. Το πλήρωμα του χρόνου τον έχει αγγίξει κι εκείνον και είναι λογικό.

Ο 35χρονος, πλέον, Μάρκους Μπεργκ, αγωνίζεται στην Γκέτεμποργκ, επιστρέφοντας εκεί απ’ όπου ξεκίνησε την καριέρα του, για να ρίξει τους τίτλους τέλους όταν αισθανθεί ότι δεν μπορεί πλέον να συνεχίσει.

«Είναι και… πρόβλημα του μυαλού αυτό. Δηλαδή, το γεγονός πως θέλεις απλά να καταφέρεις να συνεχίσεις να παίζεις και να μην αισθάνεσαι πολλά ή να μη δίνεις σημασία στον πόνο…» είπε ο Μπεργκ στο podcast Lundh.

Εκεί, ο Σουηδός επιθετικός αποκάλυψε ότι τα παυσίπονα είναι πλέον κάτι που παίζει ρόλο στην καθημερινότητά του για να μειώνει τον αντίκτυπο που έχει στο σώμα του η επίπονη καριέρα του.

«Ναι, παίρνω σχεδόν πάντοτε πλέον τα παυσίπονα γιατί υπάρχει ο πόνος που σου θυμίζει όλα τα χτυπήματα που δέχεσαι και ο αντίκτυπος αυτών των χτυπημάτων έρχεται σχεδόν καθημερινά…» τόνισε ο 35χρονος ποδοσφαιριστής.

Όσο για τη στιγμή που θα βάλει τέλος στην καριέρα του, ανέφερε ότι: «Ξέρουμε ως ποδοσφαιριστές ότι υπάρχει ζωή και μετά το ποδόσφαιρο και θέλουμε να είμαστε εκεί και ενεργοί για να ζήσουμε στιγμές με τα παιδιά μας και ίσως τα εγγόνια μας κάποια στιγμή.

Οπότε θέλεις να είσαι σε καλή κατάσταση. Ναι, μόλις τελειώσω την καριέρα μου θα υπάρξουν κάποιες επεμβάσεις, τις οποίες τώρα δεν χρειάζεται να γνωρίζει ο κόσμος. Δεν χρειάζεται να σκεφτόμαστε αυτό τώρα, γιατί δεν είναι του παρόντος…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΔΙΕΘΝΗ