Συνδεθείτε μαζί μας

ΒΟΛΕΪ

Ο Δημήτρης Ζλατιλίδης γενικός αρχηγός στο βόλεϊ του ΟΦΗ

Δανδάλης:  “O Δημήτρης είναι κομμάτι της ιστορίας του ΟΦΗ»

Η οργάνωση του ΟΦΗ, για τη νέα περίοδο στην Volley League, ξεκίνησε με μια μεγάλη επιστροφή.

Ο Δημήτρης Ζλατιλίδης, ο προπονητής που ανέβασε τον ΟΦΗ στην Volley League, για πρώτη φορά στην ιστορία του, αναλαμβάνει το πόστο του Γενικού Αρχηγού, σε μια προσπάθεια της ομάδας, να οργανωθεί περισσότερο.

«Δημήτρη, καλώς ήρθες ξανά στο σπίτι σου!» αναφέρει στην ανακοίνωση του, το ΤΑΑ ΟΦΗ ΒΟΛΕΙ για τον Δημήτρη Ζλατιλίδη, που έχει γράψει την δική του ιστορία στο βόλεϊ του ΟΦΗ, τα τελευταία χρόνια.

Στην ανακοίνωση του, το ΤΑΑ ΟΦΗ Βόλει αναφέρει για την επιστροφή: «ο Δημήτρης Ζλατιλίδης, ο προπονητής που ανέβασε τον ΟΦΗ στην Volley League για πρώτη φορά στην ιστορία του, επιστρέφει στην ομάδα, από άλλο πόστο, αυτό του Γενικού Αρχηγού. Δημήτρη, καλώς ήρθες ξανά στο σπίτι σου!»

Δανδάλης:  “O Δημήτρης είναι κομμάτι της ιστορίας του ΟΦΗ»

«Ο Δημήτρης είναι κομμάτι της ιστορίας του ΟΦΗ» ανέφερε ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΟΦΗ βόλει, Γιάννης Δανδάλης για την επιστροφή του Δημήτρη Ζλατιλίδη, στην ομάδα από το πόστο του Γενικού Αρχηγού.

Οπως ανέφερε, ο Γιάννης Δανδάλης, «ο Δημήτρης όλα αυτά τα χρόνια έχει βοηθήσει ως παίκτης και ως προπονητής. Νομίζω ότι η επάνοδος του με το νέο ρόλο, είναι κάτι σημαντικό και θα προσφέρει αρκετά και με τις γνώσεις του, αλλά και με το χαρακτήρα που έχει».

Ζλατιλίδης: «Το βάρος στο οργανωτικό κομμάτι»

Ο Δημήτρης Ζλατιλίδης, ο προπονητής με τον οποίο το βόλει του ΟΦΗ ανέβηκε πριν απο δυο χρόνια για πρώτη φορά στην Volley League, φάνηκε συγκινημένος για την επιστροφή του. Όπως ανέφερε «μετά από ένα χρόνο αποχής από τον οργανισμό του ΟΦΗ, αν και για μένα είμαι πάντα ζωντανό κύτταρο του οργανισμού, γίνεται και επίσημα μια επιστροφή.

Ο ρόλος μου θα είναι διαφορετικός πια. Έχουμε βάλει με τον πρόεδρο  ένα μακροπρόθεσμο πλάνο, για να μπορέσουμε να εξελίξουμε την ομάδα του βόλεϊ.

Με δουλειά και συνέπεια θα προσπαθήσουμε να καταφέρουμε πράγματα.

Αναλαμβάνω ένα διαφορετικό ρόλο σαν Γενικός Αρχηγός.

Θα ρίξουμε βάση στο οργανωτικό κομμάτι της ομάδας, με ένα αξιόλογο προπονητή και ένα τιμ παικτών που θα φτιάξουμε τις επόμενες μέρες.

Ελπίζουμε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στον ανταγωνισμό των 8 ομάδων και να κάνουμε με την ομάδα ένα βήμα μπροστά»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΒΟΛΕΪ