Συνδεθείτε μαζί μας

ΕΛΛΑΔΑ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ηρακλής θα παίξει στη Σούπερ Λίγκα 2

Συμφωνία με την Τρίγλια για το ΑΦΜ της

Η επιστροφή του Ηρακλή στη Σούπερ Λίγκα 2 είναι γεγονός. Η Τρίγλια εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστό ότι από δω και στο εξής θα συμπορεύεται με τον «γηραιό», ο οποίος θα επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες από τη νέα σεζόν.

«Η ομάδα της Τρίγλιας ολοκληρώνει σήμερα μια διαδρομή, που από τις τοπικές κατηγορίες της Χαλκιδικής κατάφερε να συμμετέχει σε επαγγελματικά πρωταθλήματα. Δυστυχώς όμως δεν μπορεί να ακολουθήσει τις εξελίξεις και να καταφέρει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που υπάρχουν για ένα τόσο δύσκολο εγχείρημα», αναφέρει η Τρίγλια στην ανακοίνωσή της και συνεχίζει:

«Η επόμενη μέρα βρίσκει την ομάδα να συμπορεύεται πλέον με τον Ηρακλή, που θα αναλάβει τα ηνία της ποδοσφαιρικής ομάδας. Το κοινό μας χρώμα και η αγάπη μας για το ποδόσφαιρο αποτελούν κοινό παρονομαστή για να προχωρήσουμε μαζί στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ 2.

Μετά από συζητήσεις που υπήρξαν, επήλθε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, προκειμένου ο Ηρακλής που αποτελεί μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδος, να πάρει την θέση που του αξίζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες προκειμένου η ομάδα να εξασφαλίσει την συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ 2, τόσο στον αγωνιστικό, όσο και οργανωτικό τομέα. Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι θα τηρηθούν οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας», καταλήγει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΕΛΛΑΔΑ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ