Συνδεθείτε μαζί μας

ΠΟΛΟ

Ο Κώστας Φιτσανάκης, θα έχει την ευθύνη όλης της υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ

Ευχαριστώ του ΟΦΗ στον Βασίλη Κεφαλά

Στα χέρια του πολύπειρου προπονητή Κώστα Φιτσανάκη, ανέθεσε ο ΟΦΗ, την καθοδήγηση όλου του τμήματος υδατοσφαίρισης , μετά το διαζύγιο, με τον Αιμίλιο Κεφαλά.

Ο Κώστας Φιτσανάκης, θα έχει την ευθύνη όλης της υδατοσφαίρισης του συλλόγου, απο τις υποδομές, μέχρι την ανδρική ομάδα.

Ο 40χρονος  Ηρακλειώτης προπονητής, γεννήθηκε στις 18/1/1981 στο Ηράκλειο, είναι  γέννημα θρέμμα της πισίνας του Ηρακλείου και έχει να επιδείξει σπουδαίο προπονητικό έργο, καθώς εργάστηκε για 13 χρόνια στο Ρέθυμνο (2006-2019) και οδήγησε την ομάδα γυναικών του συλλόγου στην Α1 κατηγορία, με συμμετοχή σε ένα φάιναλ φορ Κυπέλλου και μια 3η θέση, που της έδωσε συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λίγκ.

Ενώ για 8 χρόνια, η ομάδα αυτή, ήταν στην κορυφαία πεντάδα της κατηγορίας.

Παράλληλα, ήταν προπονητής στην ανδρική ομάδα του Ρεθύμνου σε Α2 και Β’ Εθνική κατηγορία.

Ακόμη, με τον Εθνικό Πειραιώς, ως προπονητής στην Α1 γυναικών (2019-21), πήρε δυο φορές την 4η θέση, συμμετείχε σε ένα φάιναλ φορ Κυπέλλου και είχε μια ευρωπαική έξοδο.

Ο Κώστας Φιτσανάκης ακόμη έχει εργαστεί στον ΚΟ Κομοτηνής (2000-2004), ενώ είναι τελειόφοιτος των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.

Εχει ακόμη να επιδείξει σημαντικές επιτυχίες σε αναπτυξιακές ηλικίες σε αγόρια και κορίτσια και συμμετοχές σε τελικές φάσεις με τις ομάδες που εργάστηκε.

Ο Κώστας Φιτσανάκης αναφερόμενος στην συνεργασία του με τον ΟΦΗ τόνισε:

“Είναι μεγάλη τιμή που ένα τόσο μεγάλο σωματείο όπως ο ΟΦΗ με εμπιστεύεται για να οργανώσουμε την ομάδα. Επιστρέφω στο σπίτι μου μετά απο πολλά χρόνια.

Τα όνειρα μου για το πόλο του Ηρακλείου, είναι πολύ ψηλά. Το ίδιο και για τον ΟΦΗ. Να πάει εκεί που δεν έχει φτάσει. Θέλουμε να κάνουμε μια ομάδα κόσμημα για τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ και για όλη την πόλη και το νησί. Να βγάλουμε ανθρώπους και αθλητές, για τους οποίους θα είμαστε περήφανοι.

Η συνεργασία μας θα είναι για όλο το τμήμα της υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ και θα έχω την κεντρική ευθύνη και τον σχεδιασμό, όλων των τμημάτων”.

Ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας πόλο του ΟΦΗ, Γιώργος Σπαγουλάκης, ανέφερε για τον Κώστα Φιτσανάκη, ότι “πήραμε ένα προπονητή που τον κυνηγούσαμε πάρα πολλά χρόνια. Με τον Κώστα μας δένει μια μεγάλη φιλιά, αλλά πάνω απο όλα μέτρησαν για μας, οι ικανότητες του, στο να στήνει μια ομάδα απο το μηδέν. Θέλουμε να στήσει απο την αρχή όλο το οικοδόμημα της υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ. Είναι κάτι που το ξέρει καλά και το έχει ξανακάνει. Εχει παραστάσεις απο πολύ υψηλό επίπεδο και πιστεύω ότι μαζί του θα φτάσουμε τον ΟΦΗ εκεί που ονειρευόμαστε”.

Εκ μέρους της επιτροπής πόλο του ΟΦΗ, ο Γιάννης Αρώνης, ανέφερε ότι “θα ήθελα κατ’ αρχή να ευχαριστήσω τον προηγούμενο προπονητή, τον Κ. Κεφαλά, για την συνεργασία που είχαμε για ένα χρόνο. Του εύχομαι καλή πορεία στην καριέρα του. Για τον κ. Φιτσανάκη, τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΟΦΗ και του εύχομαι καλή πορεία σε όλα τα τμήματα, της υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ”.

Ο έφορος πόλο του ΟΦΗ Μιχάλης Σπαγουλάκης, ανέφερε για τη συνεργασία με τον Κώστα Φιτσανάκη: “Ερχεται στον ΟΦΗ, ένα παιδί στην ομάδα μας, που τον γνωρίζω πολύ καλά, απο τα παιδοεφηβικά, σαν αθλητής στον ΚΟΗ. Εχω παρακολουθήσει όλη την πορεία του, εντός και εκτός Κρήτης. Αγαπάει τον ΟΦΗ και είναι ένα δικό μας παιδί, απο την πισίνα του Ηρακλείου. Εχει πολύ καλές παραστάσεις σε ομάδες που έχει δουλέψει. Του εύχομαι καλή τύχη στον ΟΦΗ”.

Το ευχαριστώ του ΟΦΗ στον Βασίλη Κεφαλά

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και το τμήμα υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ, ανακοινώνουν την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον προπονητή Βασίλη Κεφαλά.

Ο έμπειρος τεχνικός, με τη δουλειά και τις παραστάσεις του, έβαλε το λιθαράκι του, στην αναδόμηση που επιχειρούμε στην υδατοσφαίριση του ΟΦΗ και τον ευχαριστούμε πολύ, για την προσφορά του σε αυτό.

Του ευχόμαστε, καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΠΟΛΟ