Συνδεθείτε μαζί μας

ΔΙΕΘΝΗ

Ο Λαπόρτα καταγγέλει τον Μπαρτομέου για οικονομικά εγκλήματα

Πόλεμος μεταξύ του τέως και του νυν προέδρου της Μπαρτσελόνα.

Από την προηγούμενη εβδομάδα είχε γίνει γνωστό πως ο Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου βρισκόταν στο μικροσκόπιο των εισαγγελικών αρχών έπειτα από καταγγελία της διοίκησης Λαπόρτα για οικονομικές παρατυπίες κατά τη θητεία του στη Μπαρτσελόνα.

Πλέον οι καταγγελίες πήραν επίσημες διαστάσεις, μιας και οι Μπλαουγκράνα εξέδωσαν ανακοίνωση μέσω της οποίας επιτέθηκαν ευθέως στην απερχόμενη διοίκηση και κατηγόρησαν όλους τους εμπλεκόμενους για οικονομικά εγκλήματα!

«Ο έλεγχός μας βρήκε πληρωμές που κατανοούμε ότι γινόταν ακατάλληλη διαχείριση των κεφαλαίων του συλλόγου. Ο έλεγχος δεν αποκλείει τον παράνομο πλουτισμό των δημιουργών» ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των Καταλανών, Τζουάν Λαπόρτα, ο οποίος εν συνεχεία επιβεβαίωσε πως η υπόθεση πλέον βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του συλλόγου, Χάουμε Καμπανέρ, αναφέρθηκε εκτενώς στην οικονομική κατάσταση του συλλόγου, αποκαλύπτοντας πως επί προεδρίας Μπαρτομέου το χρέος των Μπλαουγκράνα εκτοξεύτηκε στο 1,1 δις ευρώ, ενώ οι ετήσιες απώλειες ανέρχονταν στα 481 εκατομμύρια ευρώ!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΔΙΕΘΝΗ