Συνδεθείτε μαζί μας

ΒΟΛΕΪ

Ο Μίλων υποδέχεται τον ΟΦΗ στη Νέα Σμύρνη, για τις θέσεις 5-8

Με την αναμέτρηση μεταξύ του Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων και του Ο.Φ.Η. στο γυμναστήριο Κροίσος Πέρσης θα ανοίξει το πρόγραμμα του β΄γύρου στη β΄φάση του πρωταθλήματος Volley League για τις θέσεις 5-8. (4η αγωνιστική, Β΄φάση, θέσεις 5-8, 3/4, 16:30, Live Streaming V.L., Διαιτητές: Πρέντζας, Ονόπας).

Στον αγώνα του Α΄γύρου ο Ο.Φ.Η. κατάφερε να νικήσει με 3-2 σετ παρότι έχανε με 2-1 σετ. Ο Μίλωνας θέλει να κρατήσει την 6η θέση και υπό προϋποθέσεις έχει ελπίδες και για την 5η θέση.
Επομένως η νίκη για την ομάδα του Σάκη Ψάρρα είναι μονόδρομος.

«Θέλουμε να κλείσουμε το πρωτάθλημα με τρεις καλές εμφανίσεις. Πήραμε μαθήματα από τους αγώνες του Α΄γύρου και περιμένω να έχουμε μεγαλύτερη σταθερότητα ειδικά όταν αποκτούμε προβάδισμα στο σκορ. Δουλέψαμε αναλύσαμε πολλά και πάμε για να πάρουμε και τα αποτελέσματα», είπε ο τεχνικός του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας.

Ο Ο.Φ.Η. σε κάθε περίπτωση δεν προλαβαίνει για να βελτιώσει την θέση του πέρα από την 8η θέση.

Ο προπονητής του Ο.Φ.Η. Άκης Φλαούνας είπε: «Τα παιχνίδια θα τα δούμε με την ίδια διάθεση με τα προηγούμενα. Είναι ευκαιρία για μας να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο και να επαναλάβουμε ότι συνέβη το προηγούμενο Σαββατοκύριακο με καλές εμφανίσεις και θετικά αποτελέσματα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΒΟΛΕΪ