
Λιγότερο από δύο εβδομάδες μετά τα 8,60μ. της Καλλιθέας, ο Μίλτος Τεντόγλου (ΓΣ Κηφισιάς) φρόντισε να επιβεβαιώσει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων!
Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι ολοκλήρωσε τον αγώνα του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με 8,48μ., που είναι η δεύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο πίσω, φυσικά, από το δικό του 8,60μ. Παράλληλα, είχε ένα ακόμη μεγάλο άλμα στα 8,41μ., στο οποίο πάτησε τουλάχιστον δέκα εκατοστά πίσω από την κόκκινη γραμμή!
Ο Τεντόγλου επέλεξε να κάνει και τις έξι προσπάθειες, προκειμένου να βρει τον ρυθμό του, κάτι που δεν είχε κάνει μέχρι σήμερα στη σεζόν. Ο αθλητής ξεκίνησε τον αγώνα του με δύο άκυρα άλματα, συνέχισε με το 8,41 μ., ήταν άκυρος στο τέταρτο και έκτο άλμα και πέτυχε 8,48 μ. στο πέμπτο άλμα.
Πλέον ο Τεντόγλου θα ρίξει την προσοχή του στην προπόνηση και θα μπει για αγώνα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων στις 19-20 Ιουνίου. Ο Τεντόγλου αποτελεί αυτήν τη στιγμή τον κορυφαίο άλτη του μήκος και αυτό όχι μόνο λόγω της κορυφαίας επίδοσης, αλλά κυρίως λόγω της σταθερότητας σε μεγάλες προσπάθειες, που του δίνουν το προβάδισμα ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων.
«Ένιωθα τα πόδια μου σήμερα σε εξαιρετική κατάσταση. Πιστεύω πως θα μπορούσα να κάνω τρελά πράγματα αν δεν έκανα κάποια λάθη. Πάταγα πίσω και έκανα και κάποια άκυρα. Χρειάζομαι δουλειά στη φόρα μου, γιατί μέχρι σήμερα στην προπόνηση δεν κάνουμε πολλά άλματα. Σήμερα αγωνίστηκα με όλη τη φόρα και πήγε αρκετά καλά. Το τρίτο άλμα ήταν 8,41 μ. και πάτησα πολύ πίσω.
Είμαι ευχαριστημένος σήμερα, πιστεύω, ωστόσο, πως θα μπορούσα να πάω ακόμη καλύτερα. Γενικά θεωρώ πως είμαι ένας από τους καλύτερους άλτες του κόσμου, ένας αθλητής που ακόμη και σε κακή ημέρα μπορώ να πηδήσω μακριά. Αυτό που δίνει αρχικά τη δυνατότητα να σκέφτομαι πολλά πράγματα από συμμετοχή στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
-
ATP
/ 7 ώρες πρινΟ Τσιτσιπάς για μια θέση στα προημιτελικά του Miami Open
Το σημερινό πρόγραμμα στο Μαϊάμι
-
NBA
/ 7 ώρες πρινΟ Λούκα Ντόντσιτς οδήγησε τους Μάβερικς σε νίκη επί των Πέισερς,127-104
Oι Νικς αγκάλιασαν την παρουσία τους στα playoffs
-
ATP
/ 18 ώρες πρινΟ Στέφανος Τσιτσιπάς επέστρεψε στις επιτυχίες, για να προκριθεί στους “16” του Miami Open
Kατάφερε να κερδίσει τον Cristian Garin με 6-3, 4-6, 6-4
-
WEB TV
/ 1 ημέρα πρινΜαρινάκης σε δημοσιογράφους: «Όλα τα σκ…ά μαζεμένα»!
O πρόεδρος του Ολυμπιακού επιτέθηκε λεκτικά σε μερίδα εκπροσώπων των ΜΜΕ