Συνδεθείτε μαζί μας

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Τομ Κρουζ μπορεί να προσγειωθεί στην αυλή σας

Πληροφορήθηκε την τελευταία στιγμή πως το αεροδρόμιο του Κόβεντρι ήταν προσωρινά κλειστό

Σίγουρα η οικογένεια Γουέμπς, δεν σκέφτηκε ότι ίσως κάποια στιγμή ο μεγάλος κήπος του σπιτιού τους θα χρησιμεύσει στον Τομ Κρουζ ως διάδρομος προσγείωσης για το ελικόπτερο του. Κι όμως, τελικά… αυτό συνέβη.

Κατά τα γυρίσματα της ταινίας Mission: Impossible, ο ηθοποιός πληροφορήθηκε την τελευταία στιγμή πως το τοπικό αεροδρόμιο του Κόβεντρι της Αγγλίας ήταν προσωρινά κλειστό, με αποτέλεσμα να πρέπει να βρει ένα άλλο μέρος για να προσγειώσει το ελικόπτερο του, μετά το γύρισμα.

«Δεν μας είχαν ενημερώσει ότι πρόκειται για τον Τομ Κρουζ. Μας είπαν πως είναι κάποιος διάσημος, ο οποίος μάλιστα, βιαζόταν και έπρεπε απλά να προσγειώσει το ελικόπτερό του. Δεχτήκαμε», αναφέρει στο BBC η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, Άλισον Γουέμπ.

τομ_κρουζ

Όπως εξήγησε, η ίδια δέχτηκε να εξυπηρετήσει τον ηθοποιό, καθώς «σκέφτηκε πως θα άρεσε στα παιδιά της να δουν ένα ελικόπτερο να προσγειώνεται στην αυλή τους».

κρουζ

«Θα ήταν κουλ να το δουν. Μόλις ο Τομ Κρουζ βγήκε έξω από το ελικόπτερο όλοι είπαμε: Ουάου. Πήγε αμέσως στα παιδιά και έπιασαν την κουβέντα, έβγαλαν φωτογραφίες και μετά ήρθε σε εμάς για να μας ευχαριστήσει», είπε η Γουέμπ.

τομ

Πρόσθεσε μάλιστα, πως για να χαροποιήσει τα παιδιά, ο Τομ Κρουζ τους πρότεινε μία βόλτα με το ελικόπτερο. «Εξελίχθηκε σε μία υπέροχη ημέρα. Ήταν σουρεαλιστικό. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι συνέβη», είπε η Άλισον Γουέμπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ