Συνδεθείτε μαζί μας

ΟΦΗ

Ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο αποκαλύπτει ότι ο Μανδάς υπέγραψε στη Λάτσιο

Θα παραμείνει ως δανεικός στον ΟΦΗ τη φετινή περίοδο

Διπλό «χτύπημα» με ελληνικό ενδιαφέρον από τον Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο! Ο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος αποκάλυψε μέσω της ιστοσελίδας του ότι ο Χρήστος Μανδάς ολοκλήρωσε τη σπουδαία μεταγραφή στη Λάτσιο, υπογράφοντας συμβόλαιο στην ομάδα της Ρώμης, προσθέτει, ωστόσο, ότι θα παραμείνει δανεικός στον ΟΦΗ για αυτήν τη σεζόν και θα μετακομίσει του χρόνου στην ιταλική πρωτεύουσα.

Αυτός, άλλωστε, ήταν και ο μεγάλος στόχος των Κρητικών, προκειμένου να μην αναγκαστούν να βγουν στο… παζάρι στο παρά ένα της μεταγραφικής περιόδου, προκειμένου να βρουν βασικό τερματοφύλακα. «Ο γεννημένος το 2001 τερματοφύλακας έρχεται με μόνιμη συμφωνία, αλλά θα μείνει δανεικός για έναν χρόνο στον ελληνικό σύλλογο. Ο Μανδάς έχει συνολικά 29 συμμετοχές για τον ΟΦΗ και δύο για την Ελλάδα U21», τονίζει ο Ντι Μάρτζιο.

Και συνεχίζει στο… άλλο μέτωπο, αυτό του Μάρκος Αντόνιο, τονίζοντας πως «οδεύει προς ολοκλήρωση η συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για τον δανεισμό του παίκτη»! Αναφέρει επίσης: «Πιθανό μέλλον στην Ελλάδα αντί για τον Μάρκος Αντόνιο. Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες παρουσίασε πρόταση για δανεισμό με δικαίωμα αγοράς 4 εκατ. ευρώ συν 25% επί της μεταπώλησης, η οποία απορρίφθηκε. Οι δύο πλευρές συζητούν με σιγουριά για να καταλήξουν σε συμφωνία για το προαιρετικό δάνειο».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΟΦΗ