Συνδεθείτε μαζί μας

ΟΦΗ

ΟΦΗ: «Να προστατεύσουμε το “σπίτι” μας και να αναλάβουμε τις ευθύνες μας»

«Να μην επιτρέψουμε στους λίγους να στερήσουν το γήπεδο από τους πολλούς».

Ανακοίνωση σε αρκετά έντονο ύφος εξέδωσε ο ΟΦΗ, σχετικά με μεμονωμένα περιστατικά, τα οποία δημιούργησαν τεράστιο πρόβλημα για την υπογραφή της άδειας λειτουργίας του «Γεντί Κουλέ».

Τα περιστατικά που δημιουργήθηκαν την περσινή σεζόν στις θύρες 2,3 και 7 ανάγκασαν τους ανθρώπους των Ομιλητών να τοποθετήσουν σεκιούριτι στους συγκεκριμένους χώρους, παρά το γεγονός ότι η Super League απαίτησε να δημιουργηθούν πλέξι γκλας ή μεταλλική κατασκευή κατά μήκος των τριών θυρών.

Εν τέλει οι ιθύνοντες των «ασπρόμαυρων», έπειτα από πολλές διαβουλεύσεις με τους αρμόδιους φορείς κατάφεραν να πάρουν αδειοδότηση, χωρίς όμως να μπορούν να διαθέσουν εισιτήρια στην πρώτη σειρά εξαιτίας της παρουσίας των σεκιούριτι, αλλά και τη συμπεριφορά ελάχιστης μερίδας οπαδών!

Ο σύλλογος μάλιστα εμφανίζεται αποφασισμένος να εξαλείψει οποιαδήποτε παρόμοια συμπεριφορά, μιας και οι κυρρώσεις θα είναι τεράστιες και πολύ σοβαρές για την ομάδα!

Σε περίπτωση που συνεχιστούν ή δημιουργηθούν παρόμοια περιστατικά ο ΟΦΗ δεν θα διστάσει να ανακαλέσει εισιτήρια διαρκείας, προκειμένου να προσταυτεί ο σύλλογος, αλλά και οι φίλαθλοι που δεν φταίνε για όσα γίνονται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Το νέο, πολύ αυστηρό νομικό πλαίσιο του αθλητικού νόμου απαιτεί τη συμμόρφωση όλων στους κανόνες, προκειμένου να προστατεύσουμε το “σπίτι” μας και για μια ακόμα αγωνιστική σεζόν ο κόσμος του ΟΦΗ να αποτελέσει τον 12ο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας.

Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να μη δώσουμε το παραμικρό δικαίωμα με τις πράξεις μας. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να επαναληφθούν συμπεριφορές που θέτουν σε κίνδυνο την ομαλή λειτουργία του γηπέδου μας.

Σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο, όλα τα γήπεδα πλέον ελέγχονται από σύστημα καμερών ασφαλείας, γι’ αυτό και τα μέτρα πρόληψης θα είναι αυστηρά, ενώ σε προσωπικό επίπεδο οι κυρώσεις που θα υπάρξουν απ’ την ομάδα μας θα είναι ακόμα πιο αυστηρές. σε όσους δε συμμορφώνονται με τους κανόνες και δε σέβονται το συντριπτικό ποσοστό των φιλάθλων μας.

Γνωρίζοντας όλοι τις ιδιαιτερότητες του γηπέδου μας θα πρέπει όλοι μαζί να προστατεύσουμε τον ΟΦΗ και το “σπίτι” μας. Να μην επιτρέψουμε στους λίγους και σε μεμονωμένα περιστατικά να στερήσουν το γήπεδο από τους πολλούς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΟΦΗ